Vrăjitoria ca un cancer!

 ”Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi oricine iubeşte  minciuna şi trăieşte în minciună!” (Apocalipsa 22:15)
L-am cunoscut pe H.E. acum 15 ani. Astăzi, la aproape 80 de ani, omul are o ținută fizică de invidiat, ba mai mult: trage de fiare și stă în ”cap” (vezi postura lumânarea, specifică ptr yoghini)
La prima vedere, totul pare o.k.! H.E. însă este unul dintre aceia care și-a vândut sufletul diavolului, la propriu, chiar dacă inconștient sau conștient.
Frumusețea și sănătatea sa, care par să sfideze timpul, și într-un contrast evident cu starea fizică deplorabilă a soției sale, au cerut prețul maxim: viața unicei sale fiice. Evident că acest om nu a dorit niciodată asta și mai grav, este posibil că, nici acum nu realizează asta, însă pactul cu diavolul are întotdeauna rezultate care compensează ”beneficiul” realizat de contractantul unor astfel de ”servicii”, fiindcă în pofida proverbului neaoș românesc, în asemenea situație rămâi frate cu dracul  chiar și după ce ai trecut lacul!
Prin anii 1990, omul acesta suferea de o formă de cancer la prostată care evoluase deja la stadiul de metastază… A fost externat spunându-i-se că ar fi bine să se pregătească pentru propria îngropăciune. Omul era disperat, slab ca moartea, galben ca ceara… Ar fi făcut orice pentru a trăi, și nu este de judecat pentru acest motiv.
La un moment dat, H.E. află despre o anume vrăjitoare care avea deschis un cabinet prin zona Gării de Nord a Bucureștiului! I se dusese vestea acestei femei, foarte multă  lume se vindecase miraculos la ea, oameni cu boli grave, cumplite…
Așa că, personajul cu pricina, ce și-a spus: ”Oare ce-aș avea de pierdut dacă aș merge și eu acolo, să mă tămăduiesc?” și așa a și făcut, a mers la vrăjitoarea aceea!
Iată și relatarea ciudatei sale terapii:

”- Vrăjitoarea m-a așezat pe un scaun și mi-a spus să privesc la ecranul aprins al unui televizor; acesta nu era fixat pe frecvența niciunui canal, adică atunci când se vede doar fondul alb al ecranului, însoțit de un foșnet sonor deranjant! Ea mi-a cerut să privesc înspre ea, în ochii ei! Vrăjitoarea ședea pe alt scaun, în partea opusă a încăperii! După câteva secunde mi-a cerut să privesc din nou către ecranul tv. Întâi mi-a venit să râd! Femeia aceea semăna cu o idioată care mă privea țintă în ochi. La un interval fix de timp, ea își răsucea capul când către mine, când către ecranul tv! M-am gândit că pierd vremea pe acolo, dar am rămas totuși… După câteva minute mi-a cerut să mă opresc: ”Gata! Acum mergeți acasă! Diseară însă, la orele 12, miezul nopții, să umpleți baia cu apă caldă, să intrați în ea! Acolo să urinați. Veniți mâine și îmi povestiți ce s-a întâmplat!”


– Eu am făcut în seara aceea exact ceea ce mi-a cerut vrăjitoarea: la orele 12 noaptea, am intrat în cada cu apă caldă și acolo, dintr-o dată, au început să-mi iasă pe uretră niște gâlme imense de sânge, încât m-am speriat — acestea erau mai mari decât un ou de prepeliță. Mă miram ce putea ieși prin orificiul acela îngust al uretrei!

– A doua zi am mers la vrăjitoare din nou! Mă simțeam mult mai bine! Ea, când m-a văzut, a zâmbit și m-a întrebat: ”Ei, cum a fost aseară?” la care eu i-am relatat totul în amănunt! Vrăjitoarea m-a mai supus încă două zile aceluiași ritual cu televizorul aprins și mi-a cerut să continui să urinez acele gâlme mari în cadă, la orele 12 noaptea! Am făcut asta încă două nopți: de fiecare dată mă mirau acele gâlme mari roși, acele cheaguri uriașe care-mi puteau ieși pe uretră!

– După încheierea celei de-a treia zile de tratament,  am mers la vrăjitoare. Mă simțeam foarte puternic! Ea și-a trecut mâna peste mine și mi-a zis că sunt sănătos! Simțeam că întinerisem! Ca să mă conving am mers la spital și am făcut analize: nicio urmă de cancer! Medicul oncolog a rămas mut de uimire!”
Pe acest H.E., omul de casă al unui mason, l-am cunoscut în niște circumstanțe care nu sunt importante pentru tema articolului de față, important este doar că am dorit să-l ajut! Auzisem că fiica lui dobândise inexplicabil un cancer de intestine! Și asta nu la mult timp după vindecarea lui! Era vorba de un cancer urât care aparent pornise de la o banală intervenție chirurgicală, care nu prevestea deloc ceea ce avea să urmeze! Așadar, după ce mi-a povestit despre vindecarea lui, mai apoi mi-a povestit plin de durere despre îmbolnăvirea fiicei sale! De prisos să spun că, eu m-am gândit imediat la acea cadă în care el a săvârșit ciudatul ritual de vindecare! Toată familia lui se îmbăiase în acea cadă! M-am gândit imediat la faptul că, îmbolnăvirea fiicei sale putea fi rodul acelei practici, interzise de Biblie, prin care el dobândise o miraculoasă însănătoșire!
Cu mulți ani înainte de a-l cunoaște pe H.E., pe când eram doar un student, am lecturat o carte scrisă de un pastor austriac, al cărui nume nu mi-l mai amintesc! Acest pastor descria în cartea sa, zeci de cazuri ale unor decese sau îmbolnăviri grave ale unui membru din familiile celor care apelaseră la vrăjitoare! De exemplu, m-a impresionat cazul unui țăran austriac care, având calul foarte bolnav a apelat la serviciile unei vrăjitoare! Calul era foarte important pentru el, fiindu-i de trebuință pentru munca la mica sa fermă! La scurtă vreme după vindecarea animalului, unicul fiu al țăranului, un prunc, s-a îmbolnăvit de o febră murind fără leac! Alt caz, pe care l-am citit, a fost acela al unui criminal care a ucis zece persoane! Când poliția austriacă l-a arestat și l-a întrebat de ce a făcut asta, el a răspuns că lucrul acesta i-a fost prezis de o ghicitoare pe când era încă un copil! Și fiindcă el credea că se va împlini profeția acelei ghicitoare, a decis să curme viața a zece semeni de-ai lui!
Da, știu, pentru unii aceste întâmplări pot părea niște povești… Dar chiar eu cunosc o persoană, o fostă colegă de facultate, și care mereu a respins credința creștină fiind mai degrabă atrasă de zodiac, de horoscop și mai nou de tot felul de aberații New Age! Pe băncile facultății, o colegă, care se îndeletnicea cu vrăjitoria, i-a ghicit acestei fete  că va muri la vârsta de 50 de ani și că nu va avea decât un fiu! Pentru a nu avea decât un fiu, biata femeie de-acum, a avortat de patru ori! Așadar are numai un fiu și, acum, așteaptă să moară la vârsta de 50 de ani! Povestindu-i unei doctorițe despre acest caz, aceasta din urmă a râs și a zis că fosta mea colegă e nebună! Dar nu e nimic de râs aici, ci doar de plâns, amarnic! Cât despre vrăjitoare, aceasta a ajuns directoare la o filială a unei bănci importante, din București: câștigul ei, nu-i așa? În acest caz s-ar spune că, ocultismul nu e deloc rău! Însă necazul acelei sărmane care s-a lăsat consultată de vrăjitoare! Ea nu a fost la fel de ”norocoasă”!

Biblia ne învață că ghicirea și vrăjitoria atrag mânia lui Dumnezeu(2 Împărați 17:17; 2 Împărați 21:6): Domnul este încet la mânie şi bogat în bunătate, iartă fărădelegea şi răzvrătirea; dar nu ţine pe cel vinovat drept nevinovat şi pedepseşte fărădelegea părinţilor în copii până la al treilea şi al patrulea neam.” (Numeri 14:18)

Revenind la vindecarea miraculoasă a lui H.E., l-am abordat direct și i-am spus:
– Domnule H., știu că s-ar putea să vă supărați pe mine, dar o fac din prietenie pentru dvs! Îmi asum riscul să vă fiu antipatic!
– Spuneți domnule Costache, mi-a vorbit omul, extrem de politicos și de amabil!
– Vreau să vă întreb ceva, atunci când v-ați vindecat, femeia aceea a rostit măcar odată numele lui Isus?
– Nu! de ce?
– Știu că are să vă pice greu: vindecarea dvs a fost lucrarea… celui rău, a Satanei! Ritualul acesta de vindecare prin îmbăiere, alături cu rostirea unor formule magice, este practicat adesea în vrăjitorie! Și fiindcă știam că fiica lui era extrem de bolnavă, pentru a-l trezi la realitate, i-am spus că ea va muri dacă el nu îi va cere iertare lui Dumnezeu și dacă nu se va pocăi pentru asta! Am realizat că puteam să primesc un pumn sau să fiu perceput ca un om fără inimă! Intenția mea era însă de a ajuta! Iar cu lucrarea morții nu trebuie folosite mănuși ci trebuie luptat! I-am spus că doar prin Hristos putea fi salvată fiica lui! Și chiar dacă nu avea să fie vindecată trupește, trebuia oricum să-l cunoască pe Hristos, pentru mântuirea ei! Auzind asta, omul s-a schimbat la față dar a mimat în continuare un interes cordial pentru spusele mele. Când am purtat această discuție ne aflam la o petrecere.  Curajul mi l-am făcut cu puțin vin roșu… Altfel, nu aș fi avut inimă, spre rușinea mea, să îi spun toate acestea.
– Domnule H., vă rog să mă credeți, l-ați chemat pe cel rău în casa dvs prin acel ritual! Știu că nu v-ați gândit niciodată la asta, dar chiar și așa, va trebui să țineți post negru și să vă rugați pentru fiica dvs și să cereți iertare de la Dumnezeu pentru că ați apelat la acea vrăjitoare! Știu că nu v-ați gândit niciodată la răul propriei dvs fiice, dar asta s-a întâmplat! Cada unde ați făcut ritualul a contaminat-o pe fiică, boala dvs s-a mutat la ea!  Așa face Satana afaceri: îți dă cu o mână și îți ia cu alta! (el a râs auzind comparația aceasta) Aș dori tare mult să o cunosc, să vorbesc cu fiica dvs! Aș dori să vă ajut! Hristos o va izbăvi! Sângele lui ne spală de orice păcat! Vă rog să mă iertați dacă vorbele mele v-au rănit, dar prefer să vă devin antipatic, și asta numai pentru a o putea ajuta pe fiica dvs… Puteți să nu mai vorbiți cu mine, am să vă înțeleg! Însă ce prieten v-aș fi fost eu dacă nu v-aș fi spus ce cred cu privire la asta?
– Da, da… bine, bine… fiica mea nu crede în Dumnezeu, e atee… Stați liniștit domnule, nu m-ați supărat cu nimic! Și totul nu a rămas decât o discuție la o petrecere festivă, la care am fost nevoit să particip, adică la o ”obligație”.
Din păcate, acest om nu a renunțat niciodată la credințele păgâne pe care le îmbrățișase! După ani de suferință cumplită, fiica lui a murit! Iar el, în tot timpul acesta, s-a ținut departe de Isus Hristos! Orice ar fi făcut să-și ajute fiica, în ultima perioadă căutând vindecarea  chiar în copaci, cam cum făceau odinioară druizii! Dar la Hristos nu a venit niciodată să ceară ajutor, oare de ce? Mă gândesc că, unul dintre motive s-ar putea să fie chiar tovărășiile sale masonice! Iar dumnezeul masoneriei, Baal, ce treabă să aibă el cu Hristos?
Am osbervat că tot mai mulți români, creștini ortodocși mai ales, îmbrățișează de fapt păgânismul și nu creștinismul: horoscop, astrologie, gândire pozitivă, new age, teozofie, solipsism, holistică etc… De fapt acesta este bazinul din care sectele mormonă, adventistă, iehovistă precum și mișările human potential/New Age (a se vedea atelierele de ”dezvoltare” personală) etc îi racolează pe viitorii lor membrii! Și mai cu seamă în mediul urban! Oare de ce? Pentru că acești creștini, doar cu numele, nu l-au cunoscut niciodată pe Hristos! De ce nu l-au cunoscut acești oameni niciodată pe Hristos? Pentru că mulți dintre preoții noștri sunt prea ocupați să le vorbească enoriașilor despre ”Fecioara” și despre sfântul cutare, sau cutare, despre icoana care plânge, despre ”blestemul” de la Mănăstirea Frăsinei lăsat pentru femei etc! Și apoi, în acest mediu propice, cum să nu înflorească oare vrăjitoria? E de înțeles de ce: lipsa lui Hristos!

După moartea fiicei sale, bietul H.E. a devenit unul dintre cei mai mari dușmani ai mei! L-au rănit cuvintele mele, făcându-l să se simtă vinovat, când el, dimpotrivă, ar fi crezut că este nevinovat? L-am revăzut acum câteva luni, nu-i puteai da mai mult de 55 – 60 de ani! M-a zărit și el și a rânjit la mine într-un fel straniu! Arăta exact ca un om care își ”trăiește viața”…  Iată așadar ce a ”câștigat” el de pe urma vindecării sale miraculoase în urmă cu mai bine de 20 de ani… Și totuși, fiecare dintre noi avem un sfârșit, oricât ne-am lupta ca acesta să fie cât mai departe! Esențial este însă cum trăim! Pentru noi, pentru nevoile noastre egoiste sau pentru ceilalți, care au nevoie de sprijinul nostru?

” Tot aşa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.” (Matei 17:17) ne spune Biblia, iar scopul acestei relatări personale este de a-i ajuta să înțeleagă pe toți aceia care apelează la astfel de înșelătorii diabolice că, prețul va fi unul cumplit! Și de ce mă rog ar aștepta cineva vindecarea de la tot felul de păgâni când, avem o nădejde cu toții la Acela  despre care Biblia spune că, a fost ”… străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi.” (Isaia 53:5)
Referitor la ciudata terapie de vindecare a acelei vrăjitoare, din cât m-am documentat până acum, eu cred că era vorba despre o „metodă” care presupunea dirijarea ”fluidului vital.” Din punct de vedere ”științific”, vrăjitoarea care l-a vindecat pe H.E. a apelat la ceea ce Mesmer numea magnetismul animal (hipnoza) sau la ”inducția” hipnotică ocultă. Ar fi o explicație pentru prezența acelui ecran aprins în ritualul de vindecare: se știe că orice aparat electric aprins generează un câmp magnetic! Se folosea cumva vrăjitoarea de energia aparatului aprins? Probabil!

”Terapia”  aceasta mi-a adus aminte de trilogia horror Poltergeist care a debutat în anul 1982, cele trei filme fiind produse de Steven Spielberg și Frank Marshall…  În Poltergeist I, extrem de interesant este faptul că mijlocul prin intermediul căruia o fetiță este aspirată într-o malefică lume a spiritelor este ecranul aprins al unui televizor, pe o frecvență fără transimise tv, doar fond alb de ecran („purici”, cum se spunea mai demult) și zgomotul continuu ca un hârșâit, exact ca în metoda descrisă mai sus!
Mai mult, conform producătorilor filmului, la realizarea trilogiei Poltergeist au fost angajați  ca, consultanți, și practicanți de magie neagră și satanism! Steven Spielberg a folosit pentru anumite scene din filme chiar scheletele unor cadavre umane!  Așadar, se pare că acel ecran tv aprins, și fixat pe o frecvență fără nicio emisie, ar fi parte din instrumentarul unor practici de magie! Aceasta este concluzia de bun simț care se desprinde atât din cazul expus de mine cât și din evocarea filmului Poltergeist!
Această oribilă trilogie horror, realizată cu ajutorul unor ”profesioniști” ai domeniului, a avut urmări extrem de stranii:
(imagine din filmul Poltergeist I)


– Actrița principală, copil, Heather O’Rourke a murit în urma unui stop cardiac la vârsta de 12 ani (1988);

– Actrița principală, Beatrice Stright a murit de pneumonie în 1987;
– Actrița Gerladine Fitzgerald a murit în 1991.
– Actrița Dominique Dunne a murit ștrangulată de prietenul ei la vârsta de numai 22 de ani;
– Actorul Will Sampson moare la 53 de ani datorită unei operații nereușite;
– Actorii Biran Gibson și Julian Beck ambii au murit de cancer…
Și acest lucru nu este totul! Actorul, copil, Oliver Robins a fost sugrumat aproape de clovnul de  jucărie, datorită unei defecțiuni misterioase, într-o anumită scenă a filmului; regizorul Steven Spielberg salvându-l în ultimul moment! Responsabilul pentru aer condiționat,  James Kahn a fost lovit de un fulger care l-a trânit pe spate!
Cine vrea să vadă doar coincidențe atât în cazul expus de mine cât și în urmările trilogiei horror Poltergeist, este liber să o facă! Și în acest din urmă caz, al negării și ignorării unor astfel de consecințe, beneficiarul este adversarul dintotdeauna al omenirii, Satana, căci, ”Cel mai mare truc pe care l-a jucat vreodată Diavolul este acela de a convinge lumea că el nu există.” (Charles Baudelaire)
Apelarea la vrăjitorie și la alte mijloace oculte, pentru un așa zis folos personal, nu va rămâne niciodată fără consecințe nefaste! Aș putea acum să povestesc despre trei femei care odinioară au locuit în cartierul meu, și care practicau spiritismul și vrăjitoria! Nu am să uit niciodată că, fiind doar un copil și mergând acasă la una dintre aceste persoane pentru a o ajuta să mute o piesă de mobilier din apartament, am putut vedea pe biroul acesteia o carte de magie neagră alături cu un craniu de om, pe care i-l adusese soțul ei de la o morgă (după cum mi-a mărturisit  ea atunci)… Toate aceste trei femei au murit de cancer! Soțul acelei femei care i-a procurat craniul a murit și el, tot de cancer! Ehei, dar asta e o altă istorie… și care nu-i va putea ajuta cu nimic pe aceia hotărâți să urmeze calea lor cea rea!
Există însă o speranță, pentru toți oamenii! Dumnezeu însuși este chezașul acestei speranțe:
„Pe viaţa Mea, zice Domnul Dumnezeu, că nu doresc moartea păcătosului, ci să se întoarcă de la calea lui, şi să trăiască. Întoarceţi-vă, întoarceţi-vă de la calea voastră cea rea! Pentru ce vreţi să muriţi…” (Ezechiel 33:11)
Și Dumnezeu chiar s-a dat pe sine, pentru ca nouă să ni se ierte orice păcat:
”Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” (Ioan 3:16)

Dumnezeu nu ține cont de vremurile de neștiință! (Fapte 17:30) Tot ceea ce trebuie să facă oamenii, inclusiv toți aceia prinși în capcana ocultismului, a vrăjitoriei, este să vină la Hristos și să ceară iertarea sa! Da, există și vrăjitoare care-și fac semnul crucii, dar asta nu înseamnă că ele ar avea vreo legătură cu Hristos!

Referințe

 http://avertizari.blogspot.ro/2015/03/vrajitoria-ca-un-cancer_28.html

Advertisements
This entry was posted in avertizari and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s