Deosebita evanghelie universală și dreptcredincioasă satanică (Pamflet)

” Petru, împreună cu ceilalți ucenici, s-a dus la sinagogă în ziua Sabatului să le vorbească oamenilor! Ajuns acolo, el și-a făcut mai întâi cruce după care i-a cerut lui Toma să-i dea craniul lui Ioan Botezătorul pe care acesta îl purta pretutindeni într-o desagă… Și le-a vorbit:
– Când va muri vreunul dintre noi, voi să-i luați trupul dacă puteți, să-l parfumați și să vă închinați lui! Aceasta este învățătura pe care v-o dau vouă astăzi! Cine nu va face asta, să fie anatema!
Cineva l-a întrebat:
– Sfinte Petre, dar cum să facem, dacă fiecare va dori să aibă trupul acelui mort?
– Să-l împărțiți în bucăți, a zis Petru!
Apoi o femeie care curvise și era bolnavă de o scurgere, i-a zis:
– Dar eu ce trebuie să fac, ca să mă tămăduiesc și ca să fiu iertată pentru păcatele mele cele multe?
– Să faci 50 de mătănii pe zi și să spui rozariul de 15 ori! Și să nu mânci carne vinerea și să nu speli rufele marți! a răspuns Petru, apoi căutând în mulțime după Fecioară , i-a spus:
– Luminată Fecioară, să i te arăți în vis acestei femei să-i explici ce are de făcut, căci tu ești Împărăteasa Cerurilor! Apoi mângîind craniul lui Ioan Botezătorul el l-a sărutat și a zis:
– Vă dau o poruncă nouă! Să vă închinați morților și să le păstrați osemintele în casele voastre! Cine nu va face așa, și nu se va închina Fecioarei noastre, să fie ars pe rug, decapitat, spânzurat, belit de piele, stors de sânge! Eu voiesc jertfă și nu milă! Eu sunt Dumnezeu pe pământ, tot ce leg rămâne legat și viceversa! De aceea aduc reguli noi pentru biserică! Să știți că vor veni vremuri de necaz, când se va ridica antihristul Arabiei, împotriva aceluia vă cer să organizați cruciade, să dați morții toți locuitorii Arabiei! Dacă vă veți picta o cruce pe piept, să știți că Isus va fi cu voi și vă va da mare izbândă! Să le sfărmați ereticilor organele genitale și să le vârâți între șale tot felul de obiecte, care mai de care mai groase și mai lungi!
– Petre, dar cum vom recunoaște noi pe aceia care nu se închină cum trebuie? A întrebat  un bătrân…
– Bagăți de seamă, ei nu-și vor putea face corect semnul crucii! Nu se vor închina la icoane și la chip cioplit! Apoi ei vor scrie Isus doar cu un singur ”i”. Aceștia sunt ereticii! Sămânța lor e rea și trebuie stârpită! Numai așa vor putea fi mântuiți! 
– Petre, și cum se va numi biserica adevărată?
– Ăăă, catolică! Da!
Însă unul din mulțime a zis,
– Ba mai bine să-i zică ortodoxă! Biserica Ortodoxă!
– Ba nu! Catolică, a urlat Petru! Oricine nu e de acord, să fie anatema!
Atunci, apostolul Andrei, cel care i-a creștinat pe daci (care continuau să își sacrifice fiii și după anul 100 e.n., dar de acum nu pentru Zamolxe ci pentru că era o mare cerere de moaște pe piața duhovnicească) s-a certat cu Petru și i-a zis:
– Eu nu l-am trădat pe Isus de trei ori ca tine! Ție ți-a zis Isus, ”Înapoia mea Satano!”, pe când eu sunt drept credincios și doresc să conduc Biserica, iar ea se va numi Biserica Ortodoxă! Petru atunci, cu ochii ieșiți din orbite, a pus mâna pe sabie să-l taie: 
– Ereticuleeee!!!Și s-a iscat o mare bătaie între sfinți! Fiecare a scos din desagă osemintele unui martir, ba un femur, o tibie, un peroneu, o șiră… care cu ce avea! Ba unii loveau bine și cu mătăniile rozariului! Cel mai periculos era Toma, acesta se folosea foarte bine de piroanele crucii pe care fusese răstignit Isus, aidoma unui călugăr shaolin! Și s-au luptat până seara! Atunci, Fecioara, învăluită de lumină, le-a zis:
– Dincolo de secolul 21, biserica se va uni! Se va numi catolică iar Petru o va conduce! Andrei, tu vei fi secundul lui Petru! Dixit! Dacă nu te supui, nu vei mai primi leafă de la guvern! Aveți grijă de România, acolo va fi grădina mea de zarzavaturi pentru familiile merovingiene ale Europei! 
Apoi, Fecioara i-a părăsit nu înainte de a-i porunci lui Petru să-i facă mai multe sute de mii de statuete de ipsos, pe care să le văpsească frumos și să le deie oamenilor a se închina la ele! Apoi, lui Andrei i-a zis să facă mai multe sute de mii de icoane cu ea și pe care să le deie oamenilor să se închine la ele! 
– Când aceste chipuri ale mele vor plânge cu sânge sau cu mir, să știți că pacea e aproape! Toată lumea se va uni sub sceptrul mieu de împărăteasă! Amen! a zis ea și s-a dus să zăbovească o vreme în grota de la Lourdes, ai cărei păreți i-a stropit cu laptele sânilor ei, de au rămas urme vizibile până în ziua de azi!
Între timp, Petru și Andrei au scos la vânzare icoanele și statuile și au făcut un morman de  bani! Mamona a dat faliment de pe urma priceperii celor doi în ale negoțului. Și-au construit palate și i-au obligat pe oameni să se închine înaintea lor, și să le zică Tată.”
Oare chiar așa au învățat oamenii, apostolii lui Hristos? Au gândit vreodată în felul acesta și au îndemnat ei la astfel de crime și practici religioase? A fost Maica Domnului vreodată la Lourdes? Niciodată! Însă niște îndrăciți fii ai fărădelegii, în numele lui Isus și al urmașilor lui au făcut lucrarea Satanei pe pământ! Aceasta este păcatul care nu se iartă, hula împotriva Duhului Sfânt: au mințit și au ucis după voia Satanei, dar la adăpostul numelui sfânt al lui Isus!
Doamne, iartă-mă Doamne pentru nebunia de mai sus! Măcar așa să priceapă ceva catârii noștri, marianici-ortodocși. Lor li se potrivește vorba aceea, ”Cap ai, minte ce-ți mai trebuie!” Învățături și fapte blestemate ale unor astfel de ”sfinți părinți” fac să nu fie primită Evanghelia lui Hristos printre evrei și musulmani! Pentru blestămățiile pe care le învață în locul Cuvântului Evangheliei!
Advertisements
This entry was posted in avertizari and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s