Sigmund Freud, pervertitul sabbatian.

Domnul ştie să…  păstreze pe cei nelegiuiţi, ca să fie pedepsiţi în ziua judecăţii: mai ales pe cei ce, în pofta lor necurată, umblă poftind trupul altuia şi dispreţuiesc stăpânirea. Ca nişte îndrăzneţi şi încăpăţânaţi ce sunt, ei nu se tem să batjocorească dregătoriile… Dar aceştia, ca nişte dobitoace fără minte, din fire sortite să fie prinse şi nimicite, batjocorind ce nu cunosc, vor pieri în însăşi stricăciunea lor şi îşi vor lua astfel plata cuvenită pentru nelegiuirea lor…” (2 Petru 2:9, 10, 12, 13)           

Sigmund Freud (1856-1939) a fost un sabbatian care, sub acoperământul științei și al medicinei, a vândut lumii convingerile sale pervertite, sataniste. Atât media cât și sistemul de învățământ, controlate de Illuminati, l-au salutat ca pe un mare profet.

Sabbatienii, un cult sexual, se complăceau în fiecare perversiuni sexuale imaginabile,  scuipând peste numele lui Dumnezeu. Aceasta este ceea ce practică sataniștii din ziua de azi: incest, pedofilie, orgii, homosexualitate, și tot ceea ce este nesănătos și împotriva firii.
Freud și susținătorii săi din B’nai Brith (Illuminati) au convins lumea că dorința sexuală (libido-ul) este principala motivație a vieții umane, și că sexul este un panaceu universal.  El a învățat că reprimarea impulsurilor sexuale este dăunătoare și că duce la nevroze.  El a învățat că bărbații suferă de “anxietatatea castrării”, iar femeile suferă de “invidia pentru penis”.
Ca o pregătire pentru practicarea incestului și a pedofiliei, el a învățat că copiii au dorințe sexuale pentru părintele lor de sex opus, și că simt ostilitate față de părintele de același sex. El a dus asta până la extremă în teoria lui, “complexul Oedip”, afirmând că un băiat manifestă inconștient dorința de a-l ucide pe tatăl său și de a o viola pe mama sa.
Filosoful Karl Popper a declarat că psihanaliza freudiană este la fel de științifică  ca și chiromanția (ghicitul în palmă). El a afirmat (pe drept cuvânt, n.tr.) că, complexulul lui  Oedip nu a avut absolut nicio bază științifică.

Tipic pentru un satanist, Freud a negat dimensiunea spirituală a omului, setea de Dumnezeu, care este ilustrat prin valori spirituale absolute, cum ar fi armonia, iubirea, adevărul și frumusețea. Kabbalah  învață că, Dumnezeu nu are caracteristici. Influențat de Kabbalah,  Freud a învățat că Dumnezeu este doar proiecția unui părinte imaginar, concepută pentru a ne face să reprimăm pornirile noastre sexuale.
(foto: http://www.thefamouspeople.com/profiles/sigmund-freud-425.php)

Potrivit Wikipedia, Freud “este considerat unul dintre cei mai importanți gânditori din prima jumătate a secolului 20, în materie de originalitate și influență intelectuală.”
UCENICIA UNUI SATANIST
(sau ÎNVĂȚĂMINTELE UNUI SATANIST)
După aderarea lui la loja masonică, B’nai Brith în 1897, cariera avortată a lui Freud a cunoscut o creștere meteorică.
Profesorul de psihologie David Bakan descrie psihanaliza freudiană ca un derivat din Kabbalah Lurianică și Zohar. Kabbalah Lurianică este o formulare gnostică din secolul II e.n. care a fost preluată de către ereticul evreu Sabbatai Zevi.  [Sigmund Freud and the Jewish Mystical Tradition, (Beacon Press, Boston 1958)]
Freud a discutat despre Kabbalah cu un rabin pe numele său Chaim Bloch, în 1920. Rabinul  i-a spus profesorului Bakan, că cei doi bărbați au început să se certe, atunci când Freud a sugerat că Moise a fost un faraon egiptean și nicidecum un evreu. Freud a plecat trântind ușa în urma lui, lăsându-l singur pe rabin în biroul lui. Rămas acolo, Bloch a reperat în rafturile lui Freud niște cărți care i-au permis să-l identifice pe Freud ca un discipol al lui Sabbatai Zevi, (fondatorul satanicului cult al Sabbatienilor.)
Freud le-a mulțumit membrilor B’nai Brith pentru sprijinul lor. De fapt, mai mulți membri ai lojii masonice respective au oferit cadrul prin care a fost fondată această fraudă, numită psihanaliză.
Potrivit lui E. Michael Jones, ”Asociatia Psihanalitică” a lui Freud a fost structurată ca o societate secretă. (Libido Dominandi, p. 122) Este probabil că aceasta a urmărit aceleași obiective secrete ca și B’nai Brith, și anume subminarea, exploatarea și înrobirea umană.
Scrisorile lui Freud au dezvăluit că el îi lua de idioți pe clienții săi.
El însuși se compara cu un leu pe care-l văzuse într-un desen animat. Leul aruncă o privire la ceas, la ora de pauză și întreabă, “unde sunt negrii mei? ” Freud spunea despre pacienții săi că aceștia erau “negrii ” lui.  (id., Jones, p. 116)
Refuzând o invitație într-o călătorie, Freud i-a scris unui bogat client al lui “ar putea fi mai bine fără mine.”;  “Umorul meu depinde în mare măsură de câștigurile mele. Banii sunt gazul meu ilariant.”, scria el. (id, pg. 116)
Supranumită “cura prin vorbire”, psihanaliza a fost o escrocherie. După cum a scris și Michael Jones, prin banii plătiți astfel, oamenii bogați primeau iertarea pentru plăcerile  lor vinovate și permisiunea de a continua.
Jones consideră că psihanaliza se bazează pe ritualul de inițiere Illuminati, și este o formă de control a minții.
“Ambele au fost fondate pe faptul ca pacienții sau adepții lor să se angajeze într-un examen de conștiință, cvasi-confesional, în decursul căruia ei cedau controlului Illuminati sau psihoterapeuților detalii ale vieții lor personale care, mai târziu puteau fi folosite  împotriva lor. Ca și în cazul Illuminismului, psihanaliza a condus la o formă ascunsă de control al minții, prin care controlorul era informat cu privire la pasiunile dominante ale adepților și le manipula în consecință. “ (P.127)
Ceea ce este esențial aici este că, psihiatrii, indiferent dacă ei știu sau nu, sunt parte a acestei societăți secrete satanice. Scopul real al Illuminati este de a-i îmbolnăvi pe oameni  și de a-i stoarce de banii lor. Acest lucru ar explica de ce psihiatrii încearcă asupra a milioane de oameni, inclusiv a copiilor, sedarea. Vezi de asemenea: “arta sovietică a spălării  creierului.”
Modelul unei societăți secrete poate fi aplicat la profesia medicală în ansamblul ei, precum  și la alte profesii.
Freud a fost un precursor al lui Alfred Kinsey, perversul care s-a sinucis masturbându-se (Profesorul James H. Jones, finalist al premiului Pulitzer, în biografia despre viața homosexualului sado-masochist Alfred Kinsey, a relatat printre altele că, acesta pentru a se autopedepsi, își introducea în uretră, în timpul masturbării, coada unei periuțe de dinți – n.tr.)
Kinsey a umplut celebrul său raport, sponsorizat de Rockefeller, cu modelele de comportament ale colegilor săi gay. Deci, el a convins americanii că promiscuitatea și devianța erau norma.
În mod similar, Freud a avut o aventură cu sora soției sale, Minna Bernays, care a rămas însărcinată. Teoriile sale psihiatrice despre incest și sex au fost încercări de a se auto-absolvi. În mod ironic, Adam Weishaupt, organizatorul Illuminati, a lăsat-o de asemenea gravidă, pe cumnata lui.
Freud a trecut și printr-o perioadă în care a fost sedus de efectele cocainei. Când și-a dat seama că niște prieteni au devenit dependenți, el ar fi renunțat la cocaină. Cu toate acestea, Wikipedia raportează (a se vedea, de asemenea, versiunea în limba franceză): “Unii critici au sugerat că cea mai mare parte a teoriei psihanalitice a lui Freud a fost un produs secundar  al dependenței lui de cocaină.”
CONCLUZIE
Exemplul lui Sigmund Freud arată că, cultura modernă este controlată de un cult satanic al cărui scop este de a degrada și subjuga omenirea. Am fost înșelați în numele științei și al medicinei.
Sataniștii promovează excesul sexual și perversiunea, în scopul de a subjuga omenirea. “Totul este permis” este cuvântul de ordine, satanist. Freud i-a dat societății, undă verde  pentru a se comporta ca o turmă de porci sălbatici.
Sexul liber calcă în picioare căsătoria și familia, instituțiile esențiale pentru stabilitatea și sănătatea socială. El a coborât orice relație umană la cel mai mic numitor comun, sexul. El oferă sexul și “promiscuitatea”, ca porți unice pentru dezvoltare personală și fericire.
În ultimii 200 ani, “progresele” și “luminile”, au fost măsurate în termeni cu o licență sexuală din ce în ce mai sporită, astfel că, în prezent, am ajuns să ne plecăm înaintea bufoneriilor obscene ale protestatarilor  gay, obezi și dezbrăcați de la paradele “Gay Pride”.
Sursa:
 http://misticismulsemit.blogspot.ro/2015/03/escrocul-sigmund-freud-si-contributia.html

Advertisements
This entry was posted in Paganism semit, Sigmund Freud and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s