Vaticanul i-a ascuns pe criminalii de război nazişti şi ustaşi din cel de-al doilea război mondial

După al doilea război mondial, Biserica Romano-Catolică a ascuns şi a orchestrat sustragerea din faţa justiţiei a criminalilor de război nazişti şi ustaşi, prin sistemul Ratlines.

Mark Aarons şi John Loftus, în cartea lor, Păgâna Trinitate, au dezvăluit conţinutul unor documente secrete până astăzi, care probează complicitatea Vaticanului în salvarea criminalilor de război nazişti. Unele dintre documente au fost sustrase chiar din biroul “părintelui” Krunolav Draganovic. “Părintele” Krunolav Draganovic preluase de la episcopul Alois Hudal programul elaborat de Vatican pentru salvarea şi scăparea criminalilor de război. Aaron şi Loftus au concluzionat:
“Sub conducerea Papei Pius XII, oficiali ai Vaticanului precum Monseniorul Giovanni Montini (mai târziu Papa Paul VI) au supervizat una dintre cele mai marii acţiuni de obstrucţionare a justiţiei din istoria modernă… facilitând scăparea a zeci de mii de criminali nazişti de război către Vest.” (MARK AARONS AND JOHN LOFTUS, UNHOLY TRINITY: HOW THE VATICAN’S NAZI NETWORKS BETRAYED WESTERN INTELLIGENCE TO THE SOVIETS, p. xii-xiii, 1991)

Vaticanul nu a pregetat să-i adune pe criminalii nazişti şi ustaşi. Mulţi dintre aceşti criminali au fost găzduiţi chiar în interiorul Vaticanului. Lor li s-au dat documente de identitate false şi au fost ascunşi între zidurile mănăstirilor. Mulţi dintre aceştia au fost trimişi în Argentina, sub protecţia dictatorului catolic Juan Peron. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 322, 1994)
Agentul Robert Mudd al serviciului CIC (Counter Intelligence Corps) al armatei USA, a raportat că criminalii de război croaţi au sosit şi au plecat de mai multe ori pe săptămână, la Vatican, cu maşini înmatriculate cu însemnul “CD” (Corpul Dipolmatic). Întrucât maşinile aveau numere de corp diplomatic, şi beneficiind prin urmare de imunitate diplomatică, nu au putut fi oprite. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 319 (1994) (quoting MARK AARONS AND JOHN LOFTUS, UNHOLY TRINITY: HOW THE VATICAN’S NAZI NETWORKS BETRAYED WESTERN INTELLIGENCE TO THE SOVIETS, p. 104, 1991))

Ante Pavelic, fuhrerul croat, liderul Ustasha, care a fost responsabil de exterminarea a nenumăraţi evrei şi a 750.000 de sârbi, a fost adus pe furiş la Vatican. El s-a ascuns la Vatican, deghizat în preot. Apoi a devenit bun prieten cu monseniorul Giovanni Battista Montini, care era atunci subsecretar de stat la Vatican (în anul 1963 Montini a fost încoronat ca Papa Paul VI). În luna noiembrie 1947, Vaticanul, tot în mare taină, l-a scos pe Pavelic din Roma şi l-a dus la Buenos Aires. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 311, 319 (1994) (quoting in part SCOTT ANDERSON, JOHN LEE ANDERSON, INSIDE THE LEAGUE, Dodd, Meade & Company, p. 39, 1986))

Un raport diplomatic american din 1947, dezvăluia faptul că la sosirea lui Pavelic la Buenos Aires, acesta a fost primit de o întreagă suită de preoţi catolici. (U.S. News and World Report, A Vow of Silence, at p. 36, March 30, 1998.)
După moartea lui Pavelic, în decembrie 1959, papa Ioan XXIII l-a binecuvântat personal pe criminalul de război. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 323 (1994))

Vaticanul a protejat şi a orchestrat operaţiuni de evacuare a criminalilor de război nazişti, cum ar fi Adolf Eichman (foto), unul dintre cei mai notorii criminali în masă din istorie. Eichman a fost şeful SS al Departamentului pentru “Afaceri” Evreieşti, şi a fost responsabil de punerea în practică a “Soluţiei Finale”.
Vaticanul a orchestrat şi evacuarea sadicului Josef Mengele, cunoscut ca Îngerul Morţii, şi a lui Klaus Barbie, din Lyon, şeful Gestapo din Franţa, cunoscut ca “Măcelarul din Lyon”. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 315, 321,324, 1994) sursa foto. http://genocide.leadr.msu.edu/adolf-eichmann/

Vaticanul a orchestrat şi evadarea lui Franz Stangl. Stangl a fost comandantul infamului lagăr de concentrare de la Treblinka; el a coordonat uciderea a zeci de mii de deţinuţi. Vaticanul, prin proprii săi agenţi, a aranjat evadarea lui Stangl dintr-o închisoare din Austria. El a fost ascuns la Vatican. Acolo s-a întâlnit cu episcopul catolic Alois Hudal, care conducea operaţiunile de salvare din faţa justiţiei a criminalilor de război nazişti, prin sistemul Ratlines. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 312, 1994) (quoting GITA SERENY, INTO THAT DARKNESS . . . THE MIND OF A MASS MURDERER, Picador, London, p.289, 1977)

Alois Hudal era asistat de către Walter Rauff, el însuşi un fost şef SS de Informaţii şi totodată şi criminal de război nazist. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 314, 1994)

Fostul căpitan SS Erick Priebke a fost condamnat pentru uciderea din martie 1944, lângă Roma, a 355 de civili incluzând şi 75 de evrei. În 22 iulie 1997, Priebke a primit din partea unui tribunal din Roma o “pedeapsă” insultătoare: 5 ani. Semnificaţia acestui caz al lui Priebke este că el însuşi a recunoscut că a fost ajutat de către Vatican, în evadarea dintr-o închisoare britanică de prizonieri de război, şi că tot Vaticanul a asigurat zborul acestuia în Argentina, scăpând astfel de justiţie. (The Irish Times, July 23, 1997.)
sursa foto: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2489963/Nazi-war-criminal-Erich-Priebke-secretly-buried-Rome-wanted-body.html
Papa Pius XII a exercitat constant presiuni politice pentru a se permite personalului său reprezentativ să viziteze prizonierii, sub masca “ministerierii” (a consilierii spirituale) a acestora. Scopul real era de a identifica şi de a-i face scăpaţi pe criminalii de război nazişti. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 313, 1994)

Cartea Apocalipsa din Sfânta Scriptură ne spune că prostituata (Roma) are scris pe frunte O TAINĂ: BABILONUL CEL MARE, MAMA CURVELOR ŞI SPURCĂCIUNILOR PĂMÂNTULUI. (Apocalipsa 17:5)

Roma este o mamă, şi ca o mamă ea caută să-i protejeze pe copiii ei. Numai că, copiii aceștia ai Romei sunt “spurcăciunile pământului”. Episcopul Hudal, şeful de la Vatican al operaţiunilor de salvare a criminalilor de război nazişti şi consilier apropiat al Papei Pius XII a avut de spus următoarele:
“Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a învrednicit să vizitez… închisorile şi taberele de prizonieri pentru a-i ajuta să scape cu acte de identitate false… M-am simţit dator după anul 1945 să-mi dedic întreaga mea operă de caritate foştilor Naţional-Socialişti (nazişti) şi în special acelor aşa-numiţi “criminali de război”.” (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 313 (1994) (quoting HUDAL, ROMISCHE TAGEBUCHER, p. 21, as cited in UNHOLY TRINITY, p.37))

După ce Aaron şi Loftus au revăzut documente oficiale ale Vaticanului şi alte evidenţe au concluzionat că: în loc de salvarea evreilor fără adăpost spre Argentina, sistemul de salvare Ratlines a fost conceput de Vatican pentru salvarea lui Eichman, Pavelic si Stangl precum si a multor altora dintre ei. În loc ca Vaticanul să-l denunţe pe episcopul Alois Hudal, Vaticanul l-a înlocuit pe acesta cu un altul, mai puţin susceptibil dar de departe cu mult mai eficient în persoana părintelui Draganovic.

***

Ceea ce a făcut Vaticanul după al doilea război mondial, nu a fost decât o crimă. Evidenţele sunt de netăgăduit: “Sfântul Scaun” a ajutat fugarii, cu zboruri aeriene, pentru a-i scăpa de Justiţia Internaţională.
Sistemul Ratlines a fost creat intenţionat pentru a-i scăpa pe toţi criminalii de război nazişti căutaţi de Justiţie.

***

Nu poate fi invocată apărarea cu pretenţia că nu s-a ştiut: Papa Pius al XII lea a fost pe deplin conştient de crimele lui Ante Pavelic. Şi acesta nu a fost singurul caz. Sistemul Ratlines a funcţionat cu bună ştiinţă pentru salvarea unor fugari acuzaţi de crime împotriva umanităţii.

***

Mesajele diplomatice ale Papei relevează protecţie paternă şi o mijlocire pentru criminalii de război… Vaticanul ştia foarte bine că adăposteşte criminali de război nazişti. Nu găsim niciun fel de apărare sub pretenţia de conduită neautorizată: sistemul de salvare Ratlines a fost o extensie oficială a diplomaţiei sub acoperire a Vaticanului… Nu a existat o părere unanimă a martorilor supravieţuitori că Draganovic a operat sub cele mai oficiale şi înalte aprobări… Dosarele de informaţii secrete ale celor mai multe naţiuni au confirmat că lideri de frunte ai Vaticanului au autorizat şi au regizat scăparea criminalilor de război fugari. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 325-326 (1994) (quoting MARK AARONS AND JOHN LOFTUS, UNHOLY TRINITY: HOW THE VATICAN’S NAZI NETWORKS BETRAYED WESTERN INTELLIGENCE TO THE SOVIETS, p. 282-283, 1991))

 http://paganismulcatolic.blogspot.ro/2015/03/vaticanul-i-ascuns-pe-criminalii-de.html
Advertisements
This entry was posted in IEZUITI, Păgânismul catolic. and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s