Prada naziștilor trimisă la Vatican

Biserica romano-catolică nu este doar o mamă a spurcăciunilor, ea este, de asemenea, o prostituată. Și ca toate prostituatele, ea se așteaptă la plata pentru curvia ei — și ea a fost platită cu generozitate pentru serviciile sale aduse statelor naziste. În ziua în care Germania a capitulat, 7 mai 1945, 288 kg de aur — din care cea mai mare parte a fost jefuită de la sârbi și evrei — au fost mutate din Banca Națională Croată și din Trezoreria de Stat. Acest aur a fost transferat la Vatican.

“Părintele” Krunolav Draganovic, care a fugit prin sistemul RATLINES, organizat de Vatican, pentru naziști, a recunoscut că o parte din acel aur a ajuns în mâinile sale. El a declarat în fața Comisiei pentru Crime de Război din Yugoslavia că, o parte din bani a fost ascunsă la soldații ustași. (U.S. News and World Report, A Vow of Silence, p. 36, Martie 30, 1998)
sursa foto: http://serbianna.com/analysis/archives/1570

Conform unei note dintr- un dosar recent declasificat, din 21 octombrie 1946, al Biroul de Servicii Strategice (OSS care a fost precursorul CIA), agentul Emerson Bigelow a raportat că un transfer de bani dinspre Croația către Vatican a fost interceptat parțial de către britanici, dar că 200 de milioane de franci elvețieni (170 milioane dolari în moneda SUA), au fost reținuți de Vatican pentru a fi “păstrați în condiții de siguranță.” Raportul afirmă că banii aceștia au fost folosiți pentru a-i finanța pe criminalii de război croați din exil.  (Id. p. 36)

Într-o notă din octombrie 1945, Bigelow a raportat că un transport de 80 de milioane de lire sterline în monede de aur — jefuite de la evrei, sârbi și țigani — a fost scos de regimul marionetă nazist din Croația și dus la Vatican. El a declarat apoi că o sumă de bani a fost canalizată de la Vatican printr-o rețea financiară proprie în Spania și în Argentina. Bigelow a opinat că transferul aparent de fonduri de la Vatican poate fi o perdea de fum pentru a ascunde faptul că banii sunt încă în Vatican. (The Guardian (London), p. 19, February 12, 1998)

Un alt raport de informații declasificate arată că banii din Banca Reichului au ajuns la Vatican printr-o bancă elvețiană. (U.S. News and World Report, A Vow of Silence, p. 34, Martie 30, 1998)
Acești bani au fost doar o parte din sutele de milioane de dolari însemnând averile jefuite de la evrei de către naziști. Unii au estimat că Vaticanul a câștigat din această acțiune  600 milioane dolari, dar cifra ar putea fi cu ușurință undeva la mai multe miliarde de dolari. (The Herald (Glasgow), Vatican on Spot Over Nazi Gold, p. 2, December 5, 1997.)

O mare parte din prada nazistă a trebuit să fie schimbată din aur, bijuterii și alte monede străine în lire italiene. În conformitate cu un memo din 17 octombrie 1947 al ambasadei britanice, părintele Mandic a fost omul de legătură al Vaticanului, cel care a aranjat “spălarea” bunurilor furate. El a operat prin intermediul Institutului San Girolamo, un seminar romano-catolic de pe Via Tomacelli, și care se află la o milă distanță de Vatican. (U.S. News and World Report, A Vow of Silence, p. 37, Martie 30, 1998.) 
sursa foto: http://romaimperium.blogspot.ro/2009/08/campo-marzio.html

San Girolamo a fost centrul de operațiuni de contrabandă al sistemului RATLINE, organizat de către Vatican. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 318-19 (1994) (quoting MARK AARONS AND JOHN LOFTUS, UNHOLY TRINITY: HOW THE VATICAN’S NAZI NETWORKS  BETRAYED WESTERN INTELLIGENCE TO THE SOVIETS, p. 102-103, 1991))

http://paganismulcatolic.blogspot.ro/2015/03/prada-nazistilor-trimisa-la-vatican.html

 

Advertisements
This entry was posted in IEZUITI, Păgânismul catolic. and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s