Euroiezuiții

Există o mulțime de motive pentru a fi atenți la Herman van Rompuy, președintele Consiliului European. La începutul lunii septembrie, Van Rompuy a ținut un discurs legat de “Dialogul inter-religios”, eveniment care a avut loc la Florența. Presa mondială nu a observat un detaliu, dar din fericire acolo au fost și cei de la “Katholiek Nieuwsblad” din Den Bosch, un ziar romano-catolic olandez [publicat în fiecare vineri].

Ziarul respectiv a citat cu mândrie cuvintele lui Van Rompuy (vezi foto) care declarase că: “Suntem cu toții iezuiți”. Van Rompuy s-a referit la acei lideri europeni importanți alături de care el dezvoltă arhitectura pentru viitorul Europei de mâine: “Se creează niște legături incasabile. Deci, există o “Internațională a iezuiților.”

Cine sunt acei oameni despre care vorbea Van Rompuy, el însuși fiind școlarizat la Colegiul iezuit Sint-Jan Berchman din Bruxelles? Mai întâi de toate, este José Manuel Barroso, președintele Comisiei Europene. În al doilea rând, este Jean-Claude Juncker, primul-ministru al Luxemburgului și președinte al grupului Euro. Van Rompuy l-a menționat de asemenea și pe președintele Băncii Centrale Europene (BCE), Mario Draghi, care a fost educat la colegiul iezuit “Instituto Massimiliano Massimo”. “Prim-ministrul italian Mario Monti și colegul său spaniol, Mariano Rajoy au fost, de asemenea, formați în colegii iezuite”, a mai adăugat Van Rompuy vesel. “Din fericire, există Angela Merkel, fiica încăpățânată a unui vicar din fosta RDG, care poate să acționeze ca o contragreutate.”

Ascultându-l pe Van Rompuy, veți observa imediat asemănările iezuiților în abordarea Europei. Iezuiții au format avangarda Bisericii Catolice, după cum elita europeană este avangarda integrării europene. Ambele se prezinte ca “elita”, ridicându-se deasupra oamenilor obișnuiți. Metodele lor sunt foarte asemănătoare. O minciună sofisticată sau înșelăciune intenționată este permisă atunci când este încadrată în interesul unui obiectiv mai mare. Un cinism abia reținut simbolizează atitudinea față de cetățeanul obișnuit, nebunul ignorant, care într-o democrație trebuie să fie protejat de el însuși. Elitele catolice și europene lucrează prin cercurile lor interioare. Restul este doar proză (vorbă goală). Van Rompuy, Barroso (vezi foto), Monti și Rajoy sunt vizitatori frecventi la audiențele papale. (sursa imagine: Spiegel Online International)

Nu este surprinzător faptul că această mentalitate lasă urme în structurile europene și în metodele de lucru. ECB [European Central Bank – Banca Central Europeană] are un Consiliu de Administrație format din 23 de membri, dintre care, șase sunt și membri ai Comitetului Executiv. Configurarea ECB nu este diferită de cea de la Vatican. Consiliul Guvernatorilor nu are în rândurile sale nicio femeie, și nu este responsabil în fața Parlamentului Europei – procesele-verbale ale reuniunilor sale fiind clasificate. În schimb Banca Americană a Rezervelor Federale și Banca Japoniei trebuie să publice procesele-verbale de la întrunirile consiliilor lor de conducere. ECB joacă un rol central în zona euro, rulând sume în jurul valorii unor miliarde de euro, dar nimeni nu știe cum ia deciziile Banca de la Frankfurt. Cel puțin Papa a avut un majordom care i-a expuns secretele.
Desigur, Euro-Iezuiți sunt superiori din punct de vedere intelectual. Ei sunt mult mai inteligenți decât Guy Verhofstadt, liderul fracțiunii liberale din Parlamentul European și omologul său de la verzi, Daniel Cohn-Bendit. În cartea lor, “Pentru Europa”, ei își urlă obiectivele din toți plămânii: o Europă federală, cu un singur guvern, un impozit european și o singură armată. Singurul lucru care lipsește este un serviciu secret și un lider, astfel încât Europa se întoarce de unde a pornit. Supuneți aceasta unui referendum și “Statele Unite ale Europei” vor rămâne limitate doar la Italia și Belgia.
Ba mai rău chiar este “raportul final” al unei mâini de oameni, miniștrii afacerilor externe, despre viitorul Europei. Raportul este semnat de unsprezece din douăzeci și șapte de state membre, în minoritate, printre care Olanda. Suspectă ca de obicei, Marea Britanie nu a semnat și nici Suedia sau Finlanda. Dintre noile state membre doar Polonia a semnat. Concluziile grupulu (de miniștrii): “Moneda euro este simbolul cel mai puternic al integrării europene”. Cele mai multe operațiuni de salvare precum și fondurile de urgență sunt convenabil ignorate. Unii dintre cei 11 miniștri (nu se știe clar cine) pledează în favoarea unei armate europene. O astfel de armată va fi, fără îndoială, un tigru de hârtie, pentru că armatele țărilor Euro sunt în scădere rapidă, ca urmare a crizei. Surprinzator, Grecia cheltuie cel mai mult pentru armată, raportat pe cap de locuitor! Însă Grecia nu a semnat. Pe scurt, cei unsprezece miniștri, sunt ca o echipă de fotbal dezorientată, excelând la a marca goluri în propria ei poartă.
Așa ceva însă nu se va întâmpla niciodată Euro iezuiților. Raportul lor  intitulat “Către o veritabilă uniune economică și monetară” constă numai din “construcția de bariere” și din “sugestii”. Raportul sugerează Implementarea unui sistem european de garantare a depozitelor. Nimic dramatic, desigur, aceasta este doar o sugestie. Printr-un exercițiu nedureros de cuvinte, cetățenii sunt modelați într-un proces de gândire care merge dincolo de ei. Și de îndată ce-și vor da seama în ce scop au fost create acele bariere (restricții), ei vor fi deja prinși în ele. Ceea ce obișnuiau să fie sugestii, vor deveni fapte pentru aceia care se opun obiectului lor și care sunt  etichetați ca nerezonabili și arțăgoși (refractari, neascultători) și ca populiști.
Între timp noul prim-ministru niciodată ales, Monti a anunțat că va începe o campanie europeană împotriva “populismului”. Van Rompuy, de asemenea, niciodată ales, i-a dat imediat sprijinul său. Monti a declarat mai devreme că parlamentele naționale nu ar trebui să stea în calea liderilor europeni, referindu-se astfel la Bundestag-ul german. Ele trebuie să fie “educate”. Iezuiții să conducă poporul, care  la rândul lor, ar trebui să îi urmeze. Ce este populismul în viziunea lor? Acesta este “ignorantul” care refuză să-i urmeze: grecii furioși, spaniolii protestatari, germanii îngrijorați și euro-criticii olandezi. O Europă cu o astfel de mentalitate “elitistă” are nevoie de o Reformă, dar tocmai acesta este lucrul pe care îl detestă Internaționala Iezuită: Reforma!
Ce populist enervant trebuie să fi fost acel Martin Luther!
Sursa:
“Noi toți suntem iezuiți”, http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits; articol semnat, la data de 10 octombrie 2012, de europarlamentarul olandez Derk Jan Eppink (vicepreședintele conservatorilor și reformatorilor europeni); acesta expune o realitate – prezența (euro)iezuiților la vârful celor mai importante structuri ale Uniunii Europene.
Advertisements
This entry was posted in IEZUITI, Păgânismul catolic. and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s