Un Curs de Miracole. Opera CIA. (2)

Promovarea Cursului de Miracole
 
Winfrey Oprah a promovat cu aviditate și entuziasm, în cadrul emisiunii ei televizate, programele din volumul pentru ”Studenți” al Cursului de Miracole care, la rândul lor, includ evident și manifestarea devotamentului pentru Oprah Winfrey. Un posibil efect, nedorit, rezultat al implicării individului în această rețea de programe de vindecare și terapii poate fi handicapul funcțiilor superioare ale creierului, incluzând aici și incapacitatea de a gândi clar și de a se angaja în relații de bază psihodinamice. Cartea utilizează într-un mod hipnotic, repetiții – gen mantra – ale unor concepte, care cel mai adesea prezintă o incoerență logică și sunt destinate spălării creierului și controlului mental al ”studenților” Cursului.
Eu personal (autorul articolului de la sursa indicată) cunosc o persoană care citea aproape exclusiv doar ”Un Curs de Miracole” (cu alte cuvinte, fără a mai lectura altceva) vreme de 20 de ani. Într-adevăr, aceste efecte precum și altele similare sunt redate în pagina Wikipedia, la secțiunea critici:
Unii apologeți creștini au considerat acest Curs că, este o erezie sau o contrafacere. Apoi, autorul și yoghinul Joel Kramer, a afirmat că, Cursul poate fi considerat un exemplu clasic autoritarist de programare a gândirii pentru schimbarea convingerilor. Anton van Harksamp, un savant german în domeniul religiei, a spus că, Cursul conține: ”… o variație fără sfârșit a unor înțelesuri universale intrinsece vieții …” și că, ”… cititorilor sau, în orice caz, cititorului cărții le produce o stare de nedumerire și plictiseală.”. Hugh Prather, o bună bucată de vreme profesor al Cursului, observa că studenții ACIM devin adesea, ”mult mai distanți și mai egocentrici”, din care în final, mulți ”își pierdeau capacitatea de a purta o simplă conversație”. El a admis că el împreună cu soția sa Gayle ”… deveniserăm mai puțin flexibili, mai puțin iertători, și mai puțini generoși decât atunci când am început drumul nostru!”

Conexiuni secrete. Proiecte de control al minții.


Încă de la începutul secolului trecut se efectuau proceduri similare pentru deteriorarea sau ruperea chirurgicală a fbrelor nervoase care leagă cortexul prefrontal de thalamusul cerebral. Astfel de operații erau cunoscute funcționarilor ”Caselor Bedlam” sub numele de lobotomii sau aziluri de ”nebuni”. Rezultatul final al procedurilor descrise în paragrafele anterioare de mai sus este. în opinia mea, în esență același cu o lobotomie.

Așa cum s-a menționat de la început, această scrisoare este menită de a face o scurtă trecere în revistă a conexiunilor dintre Unity Church, ACIM, CIA MK-ULTRA Subproiectul 130 și Stanford Rsearch Institute.

Există multe alte persoane la nivel înalt de moralitate îndoielnică și care îmbrățișează filozofii la fel de nerealiste ca acelea din jurul ACIM (Un Curs de Miracole). De exemplu, Lee Carrol (Kyron), care pretinde că este un ”channel” pentru astfel de prostii și care se bucură de binecuvântarea ONU, precum și Barbara Max Hubbard, care este un avocat fățiș pentru genocid [BarbaraMax Hubbard este cea care spune că există un singur obstacol în calea unității mondiale, creștinismul! Și că întrucât creștinii pretind ”cunoașterea supranaturală” și ”divina revelație”, din acest motiv ei nu ar trebui tolerați!].

Deși programul MK-ULTRA a fost oficial declasificat și considerat reziliat, efectele daunelor provocate de acest program de război psihologic (PSYOP) sau ”Mind War” se resimt încă în anul 2007.
Se pare într-adevăr că un și mai nou hibrid, COINELPRO / MK-ULTRA, un program de supraveghere și hărțuire a oamenilor, ar fi deja operațional astăzi în SUA fiind utilizat împotriva cetățenilor USA.
Nu este nevoie decât să te uiți la munca unora ca Nick Begich, MD, Mr. Kucinich în Camera Reprezentanților [HR 2977] și în special la John McMurtrey, M.S., și la lucrarea sa din 2003, ”Inner Voice, Target Tracking, and Behavioral Influence Technologies(Vocea Interioară, Urmărirea Țintei și Tehnologii de Influențare a Comportamentului) pentru a înțelege cu adevărat dimensiunea acestei adevărate cutii a Pandorei care a fost deschisă de către cei ca Aldous Huxley, și care erau cunoscuți ca ”elita puterii”.

Și ca o notă anexă, la cele menționate mai sus despre lucrarea lui John J. McMurtrey, mai sunt și 11 pagini de subsol, suficiente pentru a deschide ochii, și care conțin nenumărate brevete ”US Patent Ofiice” pentru invențiile legate de acest domeniu, datând de dinainte de începutul anilor 1960. Documentul complet ar trebui să fie disponibil pe internet, via Wikipedia, iar cuvintele cheie de căutare sunt: ” MicrowaveAuditory Effect or Microwave Hearing ”.
Toate brevetele menționate în acest document sunt disponibile și ușor accesibile, pe site-ul US Patent Office, cu sinteze, susțineri și descrieri detaliate.
Un interes deosebit îl prezintă aparaura și metodologia de monitorizare de la distanță și alterarea undelor cerebrale, [United States Patent 3951134], care a fost brevetată în anul 1974, coincidență, aproape de momentul în care a fost publicat și Cursul de Miracole (1975). Iar din câte se știe, Oficiul de Brevete al USA nu patentează cu număr invențiile care nu funcționează.

Arme Nonletale


În mod similar, Nick Begich, M.D. a făcut cercetări extinse în zona a ceea ce armata americană numește Efectul Auditiv al Microundelor (Microwave Auditory Effect), o așa-numită armă non-letală capabilă să producă sunete intracraniene în interiorul capului țintei umane:

Acest domeniu de cercetare este unul dintre cele mai importante, deoarece acesta țintește la arma finală, controlul politic: capacitatea de a plasa informații direct în creierul uman, prin ocolirea tuturor mecanismelor normale de filtrare.
În anul 1995, Departamentul Apărării al USA a prezentat contractul, ”Comunicarea prin intermediul efectului microundelor, agenției competente, a Departamentului Apărării; SBIR Contract nr F41624-95-C-9007”. Descrierea acestei tehnologii, care ar putea fi utilizate pentru comunicațiile directe cu personalul militar, este făcută după cum urmează:
Titlu: Comunicarea prin efectul auditiv al microundelor. ”Descriere: O tehnologie inovatoare și revoluționară este descrisă ca oferind mijloace de interceptare a comunicațiilor de radio frecvență(RF), de joasă intensitate. Fezabilitatea conceptului a fost stabilită utilizând un sistem de laborator al undelor RF de joasă intensitate. Există numeroase aplicațiuni militare în zone de cercetare și salvare, securitate și operațiuni speciale.” [(MindControl: The Ultimate Brave New World, Extracted from Nexus Magazine,Volume 13, Number 2, February – March 2006)]

Ediția din data de28 aug 2005,a ziarului Washington Post, conținea un articol intitulat ”XtremeDefense” semnat de Sharon Weinberger, prezentând faptul că arme “non-letale”, similare celor descrise mai sus, sunt utilizate în prezent de contractanți privați și de armata SUA în Irak:
Scopul acestor arme este de a folosi valuri de ultrasunete nu numai pentru a-i orbi și năuci pe inamici, dar deasemenea pentru a strecura mesaje în capetele lor, similar proiectului ”Medusa” al lui George Gibbs. Conform Bitar, în cultura arabă, să auzi voci de la Dumnezeu este un ”mare lucru”. ”Îi vom orbi. Și, în timp ce ochii lor vor fi închiși, noi le vom putea trimite un mesaj sau o voce guturală, profund, care să răsune în interiorul capului lor…”

În cele din urmă, punctul care trebuie subliniat, înainte de orice altceva este acela că arma descrisă mai sus și care a fost catalogată ca o ”armă exotică sau neletală”, este o armă informațională (cartea ”Un Curs de Miracole” servește unui scop similar – o armă informațională sau o armă a propagandei). În acest fel, războiul este desfășurat sub forma unui tip de război informațional (sau PSYOP) care, implicit, se traduce prin propagandă. Propaganda sau PSYOP, prin însăși definirea dată de codul USA se traduce prin minciună, vorbire despre neadevăr sau distorsionarea adevărului; prin urmare, folosirea PSYOP împotriva cetățenilor SUA este un act criminal care intră sub incidența legilor în vigoare ale Statelor Unite ale Americii. 

Bibliografie
http://ce399.typepad.com/weblog/2007/06/mkultra_articho.html

Advertisements
This entry was posted in Misticism CIA and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s