Illuminati – Triumful Perfidiei. (4)

Drumul Illuminati către puterea mondială

În ciuda eșecului (prin trădarea lui Napoleon), Illuminati și-au continuat drumul lor pentru câștigarea puterii mondiale.

Regina Maria Antoaneta l-a avertizat pe fratele ei, împăratul Leopold al II-lea, despre asta într-o scrisoare:

“Fii foarte atent la lojile masonice,. Probabil că ți s-a vorbit deja despre acestea. Aceste bestii  speră ca, la fel ca aici, să-și atingă scopurile lor, în toate țările.Oh, Doamne! Apără țara părinților mei și apără-te și tu de o astfel de soartă!”

Liderii internaționali ai Iluminaților au ținut o conferință la New York, în 1850. Ei au făcut pregătiri pentru a începe o Internațională. A fost înființat un comitet american pentru asta. Clinton Roosevelt, Horace Greeley și Charles Dana au devenit liderii săi. Un alt grup a fost format pentru a coordona actele de terorism.

Italianul Giuseppe Mazzini (născut în 1805 la Genova), a fost selectat pentru a conduce acest grup. El a devenit un Illuminatus în 1837 și a fost, de asemenea, un francmason de grad 33. El a preluat conducerea Illuminati din Bavaria. După moartea lui Mazzini în 1872 poziția sa a fost preluată de către evreul Adriano Lemmi, care a fost un conspirator revoluționar și mare maestru al Marelui Orient din Italia. Primul entuziast Iluminati în Italia a fost contele Filippo Struzzi, care a fondat mai multe loji în întreaga Italie și a acționat ca lider al lor. (Charles William Heckethorn, “Secret Societies”, Moscow, 1993, p. 206.)

Giuseppe Garibaldi a fost, de asemenea, un Illuminatus.

Membrii mișcării lui Garibaldi purtau tricouri rosii. Atrocități teribile au început să aibă loc în Italia, Franța, Spania, Austria și Rusia, după conferința menționată mai sus. Mazzini l-a ucis pe ducele de Parma în 1854, precum și pe judecătorii care i-au condamnat pe ucigași. Violenții anarhiști au acționat aproximativ până la începutul Primului Război Mondial.

Zeci de mii de oameni și-au pierdut viața în aceste tulburări. Lumea urma să fie împărțită în diferite blocuri, care urmau să fie așezate într-o opoziție violentă între ele. Această operație a fost dirijată de la Londra. La 29 iulie 1900, regele Umberto a fost ucis de către francmasonul Gaetano Bresci la Monza, în ciuda faptului că el a fost un membru al lojii Savoia, Illuminati. Criminalul Bresci aparținea unei loje masonice americane din Paterson, New Jersey.

În anul 1861, Abraham Lincoln a fost ales președinte al SUA, devenind o piatră de poticnire pentru Illuminati. Mai întîi, Illuminati au declanșat Războiul Civil (Confederația a fost finantat de către Iluminati din Franța).Illuminati a lucrat din greu pentru a obține aducerea sistemului bancar al Statelor Unite în același sistem cu al băncilor europene,.în care băncile private gestionau emiterea banilor, astfel încât guvernele au fost nevoite să suporte datoriile la rate ale dobânzii foarte ridicate.

Lincoln s-a opus acestui plan și a refuzat să predea controlul economiei americane sistemului bancar al lui Rothschild. Prin urmare, francmasonul John Wilkes Booth l-a ucis pe 15 aprilie 1865 la Washington,

Generalul confederatl Albert Pike (născut la 19 decembrie 1809 în Boston) a devenit, ca francmason, un membru al grupului american Illuminati spre sfârșitul anilor 1850. Activitățile revoluționare ale lui Mazzini (violența anarhistă) a discreditat Marele Orient. Prin urmare, Mazzini a sugerat înființarea unei organizații noi, extrem de secrete, Palladium.

Despre aceasta nu se va face niciodatp mentiune în adunările Lojilor și în Altarele interioare ale altor rituri. Secretul acestei noi instituții a fost cunoscut doar de către puțini aleși, aparținând gradelor celor mai înalte, potrivit istoricului Domenico Margiotta în cartea sa “Adriano Lemmi” (Grenoble, 1894, p. 97).

Giuseppe Mazzini i-a trimis o scrisoare lui Albert Pike pe 22 ianuarie 1870, în care scria, printre altele: “Prin intermediul acestui rit, vom conduce toată francmasoneria; acesta va deveni centrul internațional al lojilor care ne va face cu atât mai puternici, deoarece conducerea sa va rămâne necunoscută.” Același Albert Pike a înființat această organizație extrem de secretă, care a fost numită, The New and Reformed Palladian Rite.

Organizația a avut primele trei centre importante în: Charleston, Statele Unite ale Americii, Roma în Italia și Berlin, în Germania. Prin munca lui Mazzini, organizația înființată includea 23 de consilii  în subordinea sa, în locații strategice din întreaga lume.

Palladianismul a devenit de fapt un cult satanic. Acest cult sau religie, practica închinarea la Lucifer.

Jurământ său dovedește acest lucru:

“Religia masonică trebuie să fie păstrată în puritatea doctrinei luciferice, de către toți inițiații în gradele înalte.”

General Pike a fost un om extrem de malefic.

În timpul Războiului Civil American, atunci când a servit sub steagul Confederatiei, armata sa, compusă din trupe indieni din diferite triburi, a comis masacre într-atât de odioase încât Marea Britanie a amenințat să intre în război “din motive umanitare”.

În consecință, președintele Confederației, Jefferson Davis (1809-1889) a fost nevoit să intervină împotriva propriului său generale și să dizolve trupele sale. După război civil, Pike a fost adus la judecată și condamnat la închisoare pentru crimele sale. Francmasonii, au apelat imediat la președintele Andrew Johnson, care era și el francmason (Greenville Lodge No. 19).

La 22 aprilie 1866, președintele Johnson l-a iertat. A doua zi, Pike l-a vizitat pe președinte la Casa Albă. Johnson i-a fost subordonat lui Pike în masonerie. Presa nu a fost informată cu privire la acest eveniment până la nouă luni mai târziu. (William T. Still,  “New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies”,/ “Noua Ordine Mondiala: Planul Vechi al Societăților secrete”., Lafayette, Louisiana, 1990, p 123.)

Albert Pike a fost unul dintre fondatorii infamei organizații rasiste Ku Klux Klan. El a fost primul ”Grand Dragon” al Klanului și a scris imnul și regulile organizației. Francmasonii au ridicat un monument in cinstea lui Albert Pike, Piața Justiției din centrul Washington DC. Placa de pe statuie îl prezintă pe Pike drept un “soldat” și un “poet”.

Albert Pike a fost foarte îndrăgostit de ideea de a domina lumea.

Cu timpul, el a devenit un Illuminatus de cel mai înalt grad (33), și în conacul său din Little Rock, el a făcut planuri pentru a obține controlul asupra lumii, cu ajutorul a trei războaie mondiale și mai multe revoluții.

Într-o scrisoare către Mazzini, din data de 15 august 1871, Pike a prezentat în linii mari planul său pe termen lung pentru preluarea puterii în întreaga lume.

S-ar putea crede că Illuminati ar fi trebuit să fie mai atenți cu documentele lor, pentru ca planurile lor să nu fie făcute publice – dar oricine care cunoaște istoria lor, de asemenea, știe că omenirea nu va fi niciodată avertizată la timp,pentru astfel de planuri.

Profesorul Carroll Quigley (de asemenea un Illuminatus) a realizat acest lucru.

Opinia publică, majoritatea politicienilor, și oamenii de stiință în sociologie, în orice caz, nu pot accepta fapte, care contrazic credința lor profundă, că ei înțeleg și controlează tot ce se întâmplă în societate. Atât Lenin cât și Hitler au dezvăluit la scenă deschisă scopurile lor reale cu ani înainte de  venirea lor la putere. Au ținut cont națiunile de acest avertisment? Nu, ei au preferat să meargă pe burtă, să nu facă nimic. Iar astăzi, lucrurile nu diferă cu nimic și Illuminati știu acest lucru.

(…)

Albert Pike a scris în “Morale și Dogma ale Ritului Antic și Acceptat scoțian al Francmasoneriei” (1871):

“Masoneria nu are nimic de-a face cu Biblia, aceasta nu este întemeiată pe Biblie, pentru că dacă ar fi fost așa, atunci nu ar mai fi fost francmasonerie și ar fi fost altceva!”

Politicianul evreu, Benjamin Disraeli (1804-1881) din Marea Britanie, un contemporan cu Pike și Mazzini, frankist, era foarte bine informat în legătură cu puterea incredibilă Iluminati.

El a slujit întotdeauna intereselor lui Rothschild. În cartea sa  “Lord George Bentinck: a Political Biography” (Domnul George Bentinck: o Biografie politică) publicată pentru prima oară în 1852, a scris următoarele cuvinte revelatoare, care au fost la fel de valabile ca și 146 de ani mai târziu (Londra, 1882, pp 397-398.):

“Nu parlamentele sau populațiile și nici cursul naturii sau cursul evenimentelor au fost acelea care au răsturnat tronul lui Ludovic-Filip … tronul lui a fost sfărâmat de societățile secrete, mereu pregătite să devasteze Europa … Asociațiile secrete  sunt mereu vigilente și mereu pregătite.”

Liderul american evreu, Illuminati,Franklin Delano Roosevelt, care a devenit președinte al Statelor Unite ale Americii în 1933, a recunoscut de asemenea că:

“Nimic nu este întâmplător în politică. Dacă se întâmplă ceva, puteți fi sigur că a fost planificat să se întâmple așa.”

Albert Pike a lucrat din greu pentru a face francmasoneria mai eficientă. Printre alte reforme, el a admis femeile în calitate de membri.

De-a lungul anilor, Illuminati și-au mutat sediul central în diferite orașe. În anii 1870, acesta a fost în Frankfurt am Main. Potrivit Nordisk Familjebok, în 1907 a fost la Berlin. Brockhaus Enzyklopadie (Wiesbaden, 1970) arăta că ordinul Illuminati a devenit legal în 1896. Apoi, liderul lor, a fost Leopold Engel, care a publicat istoria Illuminati în 1906 (“Geschichte des Illuminatenordens”)

Potrivit “Meyers Enzyklopadisches Lexikon”, diferitele grupuri naționale llluminati s-au combinat pentru a forma o asociație mondială în 1925. Potrivit Store Norske Lexikon (Oslo, 1979, Vol. 6, p. 183), Illuminati își continuă încă activitatea lor ca organizație secretă.

Sediul Illuminati s-a mutat în Elveția în timpul primului război Mondial și la New York, după al doilea război mondial (Clădirea Harold Pratt, 58, 68 East Street). Începând de acum, Rockefeller-ii vor finanța Illuminati,în locul lui Rothschild. (William Guy Carr, “Pawns in the Game”/ Pionii jocului.) Un instrument deosebit de util al Illuminati, din secolul 20, a fost compania IG Farben, condusă de șeful evreul Max Warburg.

(…)

Astăzi există mai mult de șase milioane de francmasoni (3315 loji), în lumea întreagă (patru milioane in Statele Unite ale Americii, 600 000 în Marea Britanie, 70 000 în Franța). În Suedia există 16 000, împărțiți în 56 de loji.

… The Economist publica pe 26 decembrie 1992 un studiu potrivit căruia, Iluminații au fost prezentați ca “mama tuturor rețelelor” și “Adevărații conducători ai lumii”.

Revista, legat de Adam Weisshaupt și data de 1 mai 1776, a arătat că Illuminati reprezintă o ”conspirație imensă și terifiantă” și că ”aceasta este rețeaua care le conduce pe celalate.”

Apoi au subliniat faptul că, mulți președinți americani au fost Illuminati; iar unii dintre ei au fost uciși de către Illuminati, și că simbolul Illuminati – cel al ochiului în piramidă – încă rămâne pe bancnota de un dolar 1). Eu am găsit acest simbol în vara anului 1986, printre alte documente Iluminati din arhivele din Ingolstadt.

Cel care a ordonat tipărirea acestui simbol pe hârtiile de un dolar, a fost președintele Franklin Delano Roosevelt, francmasonul de grad 32, în anul 1933, la 144 de ani de când Congresul american acceptase acest simbol ca sigiliu.

Sigiliul simbolizează faptul că, Illuminati controlează America, indiferent de cine este președinte acesteia.

Anul MDCCLXXVI de pe piramidă reprezintă anul 1776, când Ordinul Illuminati a fost fondat, dar și anul proclamării Republice Americane.

Piramida reprezintă conspirația pentru stabilirea unui guvern mondial. Ochiul atotvăzător simbolizează poliția secretă, aceia pe care Weishaupt i-a numit “frații insinuanți/inflitrați”

Annuit Coeptis înseamnă “El aprobă planurile noastre”

Novus Ordo Seclorum înseamnă “nouă ordine mondială”.

Illuminati aparent s-au simțit atât de sigur încât The Economist (propria lor publicație) a fost lăsată să publice aceste informații. În schimb, nu există niciun singur cuvânt despre Illuminati în noua Enciclopedie Națională a Suediei.

Această carte (Under the Sign of the Scorpion: the Rise and Fall of the Soviet Empire) prezintă modul în care cea mai importantă ideologie Illuminati  – Comunismul – a fost raspândită prin viclenie și violență. Autoare (Juri Lina) dezvăluie numeroasele minciuni pe care oamenii neinformați le-au înghițit cu bună-credință.

Iluminații își cunosc bine meseria.

Socialistul francez și Illuminatul Louis Blanc l-a numit pe Weishaupt conspiratorul cel mai iscusit al tuturor veacurilor.

A spune povestea ascensiunii comunismului înseamnă a dezvălui istoriile celor mai răi criminali implicați la momentul respectiv. Acest lucru este necesar, pentru că fără cunoașterea secretelor rele, nu putem lucra în mod corespunzător pentru propășirea binelui.

După cum spunea filozoful suedez Henry T. Laurency,  “Doar cel care cunoaște răul stie ce este binele.”

Abia atunci vom aprecia bunătatea mai presus de orice pe pământ. Atunci am putea fi cu adevărat capabili de a primi adevărul, chiar dacă acesta este înfricoșător și să respingem minciunile,chiar dacă acestea sunt plăcute.

Sursa:
Under the Sign of the Scorpion: The Rise and Fall of the Soviet Empire
cap. 2 – The Illuminati: Triumph of Treachery; pg. 20  
de Jüri Lina 

Epilog

Jüri Lina, autoarea estoniană, abordează această problemă reală a societăților secrete subversive, de o manieră laică, lăsând să se întrevadă speranța ei pentru mai bine, pentru adevăr, pentru libertate. Acest deziderat însă, oricât de nobil prin intenția sa, va fi cu neputință omului. Faptele expuse însă, documentat, trebuie să prezinte importanță pentru orice creștin care dorește să înțeleagă de ce se întâmplă ce se întâmplă astăzi în lume și, mai ales, care este calea pe care, mai marii de azi ai omenirii conduc, prin înșelăciune și constrângere, fără a se sinchisi vreun moment de adevăratele nevoi și dorințe ale oamenilor, pe care-i îndrumă ca pe propria turmă spre o destinație a pierzaniei veșnice, într-o totală desconsiderare și respingere a planului Lui Dumnezeu pentru mântuirea omenirii: ”Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” (Ioan 3:16

Note 
1) Masonul de grad 33, Manly P Hall a trasat istoria societăților arcane (ezoterice) de-a lungul veacurilor și a arătat că acestea au lăsat indicii ascunse despre existența lor, în imagini, gravuri, cărți și arhitectură; și că, oamenii văd simbolurile lor în fiecare zi, dar nu le recunosc. Ori de câte ori ei se uită pe partea din spate a hârtiei de un dolar, oamenii vor vedea emblema lor, dar nu-și vor da seama că această emblemă reprezintă Religiile Misterelor din antichitate. (Manly P Hall, The Secret Teachings of All Ages, Philosophical Research Society, California, pp. III-V)

http://religiamasonica.blogspot.ro/2015/03/drumul-illuminati-catre-puterea.html

 

Advertisements
This entry was posted in Illuminati, Masonerie and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s