Francmasoneria este o religie!

Cuş a născut şi pe Nimrod: el este acela care a început să fie puternic pe pământ.” (Geneza 10:8)

Pe câmpiile Babelului, la orizont, soarele de abia răsărea iar cerul fu aprins într-o multitudine de culori. Marele vânător urmărea cu venerație razele sclipitoare ale luminii care dansau pe structura colosalei construcții. Instrucțiunile fuseseră precise, planurile executate perfect până în cele mai mici detalii iar acum, turnul magnific care trebuia să servească drept catalizator pentru cultura și tehnologia acelor vremi îndepărtate, se apropia de finalizare. Aceasta nu a fost doar o simplă lucrare în piatră și mortar. Semnificația sa depășea cu mult înfățișarea construcției. Acolo era vorba de ceva ezoteric, spiritual și profund religios. Religia pe care o reprezenta, conținea “Vechile Mistere”, adică credințele și doctrinele erei de început, imemoriale, când oamenii și ființele angelice rele dădeau frâu oricărei pasiuni născute de imaginația lor. Nimrod se încălzea la razele soarelui și fiind îmbătat de euforia acestei realizări personale; dar în chiar ziua aceea Dumnezeu va dejuca planurile ambițioase ale unui imperiu mondial. (Tablou de Pieter Bruegel, Vechiul Turn Babel; tema: Nimrod face o inspecție printre pietrari/zidari)

Construcția nu se va finaliza. Visele lui Nimrod aveau să fie spulberate, însă ulterior chiar si după moartea și dezmembrarea trupului său, vechile Mistere vor trăi mai departe. Cu ajutorul văduvei și fiului ei (Semiramida și Tammuz), înțelepciunea antică urma să fie păstrată cu grijă în religia babiloniană a misterelor. (1) Întrucât urmașii lui Nimrod au fost împrăștiați pe fața întregului pământ, Vechile Mistere îi vor însoți din Egipt până în China. Cu trecerea timpului, înțelepciunea antică avea să fie păzită de “elita înțelepților” din Babilon, Medo-Persia, Pergam și Roma. Aceasta și-a ridicat  un adăpost prin religiile orientale, prin Kabalah evreiască, iar în Occident prin gnosticism. (2) 

După mișcarea din secolul trei A.D., puterea Bisericii Romei a început să crească. Însă, aceasta a dus direct la o schismă între păstrătorii Misterelor. Când Constantin a aprobat creștinismul, Biserica Romano-Catolică a îmbrățișat multe din doctrinele religiilor misterelor babiloniene. “Acest lucru a condus la ceva cu mult diferit față de ceea ce învățaseră (predicaseră) Isus și ucenicii Săi. Învățăturile Bisericii Romane au devenit o sofisticată filozofie păgână spoită cu învățăturile despre un Dumnezeu transcendent atotputernic.” (3) Biserica a adoptat cultul mamei și copilului, botezul copiilor, mărturisirea la un preot și multe alte aspecte ale religiei misterelor babiloniene. Dar chiar și așa, Biserica nu a îmbrățișat aspectele oculte ale religiilor misterelor. Acestea au rămas în școlile misterelor din Orient, la kabaliști, și gnostici până în momentul cruciadelor. Aspectele oculte ale Înțelepciunii Antice au apărut public în Franța, odată cu ridicarea dinastiei merovingiene și cu legendele despre “Parcival and the Quest for the Holy Grail” (Parcival și Căutarea Sfântului Graal). Schisma a explodat într-un conflict major atunci când, Cavalerii Templieri (Ordinul Templului) s-au întors din cruciade ca cei mai bogați oameni de pe pământ.

Cavalerii Templieri și Prieure’ de Sion (Ordinul Sionului) au devenit elita culturală care a îmbrățișat pe deplin aspectele oculte ale vechilor mistere. Acest lucru i-a făcut să intre în coliziune cu Biserica Romei și aliații ei. Prieure’ de Sion a intrat în clandestinitate și a devenit o ”societate secretă” de elită, în timp ce Cavalerii Templieri au fost atacați violent de regele Philippe IV și papa Clement V. La 13 octombrie 1307, Philippe a ordonat arestarea tuturor cavalerilor templieri. Cu toate acestea, cu o seară înainte, un număr necunoscut de cavaleri templieri a navigat din Franța cu optsprezece galere în care au încărcat legendara Comoară a Templierilor. (4) Cel puțin o parte a templierilor au navigat în Scoția, unde organizându-se cu Garda Scoțiană, Rozicrucienii, Colegiul Invizibil și Societatea Regală (toate grupuri oculte) a format (ulterior) ritul scoțian al francmasoneriei. (5) Francmasonii și-au însușit trecutul templierilor precum și legitimitatea custodiei secretelor lor arcane. (6) În consecință, Ritul Scotian este “orientat către magie subliniind o ierarhie sacră socială și politică, o ordine divină, precum și un plan cosmic care stă la bază.” (7) Aceasta este însăși esența Misterelor Antice ale lui Nimrod.

Între timp, puterea Bisericii de la Roma a continuat să crească. Biserica și Francmasoneria erau dușmani declarați, iar influența publică ocultă a Francmasoneriei a început să scadă. Dar, cam de la anul 1750, cu toate acestea, s-a ridicat o nouă generație de cavaleri mistici. Ei au fost brațul francmasoneriei care s-au numit iacobini. (8) Strigătul iacobinlor, ”Liberté, égalité, fraternité”(Libertate, Egalitate, Fraternitate) a condus la prima realizare majoră Francmasoneriei Illuminate, Revoluția Franceză. Iacobinii l-au numit pe un rebel ex-iezuit, Adam Weishaupht, ca “Grand Patriote”. (9) Weishaupht îmbrățișase tainele oculte și a organizat Ordinul Iluminatilor în 1776. Prin anul 1778 el s-a infiltrat în masonerie ca un maestru mason, deplin inițiat. Apoi a atras elita europeană influentă a Masoneriei în Illuminati – cca. 600 de bărbați în 1783. (10) De cealaltă parte a Atlanticului, masonii mistici erau deja sub asediul Iluminaților oculți. Illuminati au văzut America ca a 13 a etapă din evoluție, iar destinul spiritual al Americii ca realizare a uniunii mondiale în spiritul libertății, egalității și fraternității. (11)  În 1789 masoneria mistică a Lumii Noi a sucombat în fața viziunii oculte asupra lumii impuse de Illuminati conduși de Weishaupht, gardienii Misterele Antice ale lui Nimrod.

Revoluția Industrială a schimbat totul. Bărbații nu au acționat sau gândit la fel, iar materialismul a devenit la ordinea zilei. Datorită acestei influențe, umanismul secular urma să-și ridice capul în secolul al 20-lea. Toți cei care în trecut se ocupaseră cu ocultismul și gnosticismul au fost etichetați drept fanatici sau nebuni. Ocultismul a intrat încă odată în debara. Cu toate acestea, multe dintre aceste ”debarale” aparțineau unora foarte bogați și foarte puternici. Iluminismul nu pierise, el doar fiind ascuns de ochiul critic al publicului larg. Francmasoneria a devenit astfel o organizație fraternă, benevolentă din necesitate. Ca urmare, rangurile și grade inferioare ale masoneriei, până în ziua de azi, nu au nicio idee cu privire la scopul societății sau la intențiile elitei care o controlează.

Tulburările din anii 1960 și ascensiunea “Contra-Culturii” (cultura psihedelică a drogurilor) au reaprins interesul public pentru ocultism. Mișcarea New Age a anilor ’70 și ’80 a integrat cu succes principalele și cele mai multe credințe oculte. Această nouă renaștere a ocultismului a repoziționat perfect Francmasoneria care să joace un rol esențial în visul vechi de 4400 de ani. al lui Nimrod, acela al unui unic regat  mondial ocult. În prezent, francmasoneria servește ca o rețea de canale secrete între organizațiile politice ale elitei mondiale (Clubul de la Roma, Comisia Trilaterală, Bilderberg, CFR, etc.) și grupurile oculte ale rețelei Teosofice (Societatea Teozofică, Rosicrucienii, Lucis Trust, World Goodwill, etc .). Aceste grupuri recunosc poziția Masoneriei ca o organizație religioasă ocultă cu capacitatea de a reduce decalajul dintre religie și politică. (12) Mulți dintre rangurile și gradele inferioare ale Francmasoneriei continuă să insiste că Masoneria nu este o religie. Cu toate acestea, propriile lor scrieri contrazic aceste afirmații. Albert Pike, mare comandor al Ritului Scotian (1860), a spus:

“Fiecare lojă este un templu al religiei, precum și învățătura sa este o instruire în religie.” (13)
La ce religie făcea Pike trimitere? Cuvintele sale oferă toate clarificările necesare:
“Masoneria este succesoarea Religiei Misterelor.” (14).

Mulți dintre masonii moderni au încercat să se distanțeze de Pike și lucrarea sa gnostică (foarte ocultă), Morals and Dogma. Ei insistă că învățăturile lui nu sunt acelea ale Masoneriei, ci doar convingerile sale personale. Ei insistă în continuare că masoneria modernă, binevoitoare, nu ar trebui să fie judecată pentru scrierile vechi de peste 100 de ani. Această linie de raționament este foarte confuză pentru cei care recunosc că, legenda lui Hiram Abiff se presupune că este veche de aproape 3000 de ani. Nu-și arogă masoneria începuturile sale în zilele lui Solomon? Sunt toate pretențiile și învățăturile lor, de dinainte de secolul 20, de acum nule și neavenite? Vor nega ei de asemenea cele 32 de grade ale Ritului Scotian concepute de Pike? Mai mult decât atât, recent, în 1989, marele comandor al Ritului Scoțian, C. Fred Kleinknecht a scris:

“… Vârful învățăturilor noastre a constat în ritualurile din lucrarea Morals and Dogma, scrisă cu mai bine de un secol în urmă …” (15)

Pike nu este singurul purtător de cuvânt în privința adevărului despre francmasonerie. Alice Bailey, purtătoarea de cuvânt de odinioară a Societății Teozofice și membră a Co-masoneriei cu soțul ei, Foster, a declarat:

“Mișcarea masonică este custodele legii, deținătorul Tainelor și scaunul de inițiere… O organizație cu mult mai ocultă decât poate fi înțeles… destinată să fie școala de pregătire pentru venirea ocultiștilor avansați.” (16)

Alice Bailey a sintetizat întreaga istorie a masoneriei. Ea nu face niciun secret din faptul că, francmasoneria ”illuminizată” este în prezent gardianul Înțelepciunii Antice a lui Nimrod. Deși nimeni nu s-ar gândi că argumentarea acestui punct este chiar descrierea gradului 32 al Ritului Scotian, care are următorul cuprins:

“PRINȚUL SUBLIM AL SECRETULUI REGAL.”
“Știința ocultă a magilor antici a fost ascunsă sub umbrele Misterelor Antice: ea a fost imperfect revelată sau, mai degrabă, desfigurată de gnostici; aceasta este dezvăluită sub obscuritățile care acoperă pretinsele crime ale templierilor; și ea se găsește învăluită în enigmele care par de nepătruns, în riturile Masoneriei Înalte “ (17)

Iată cum păzirea misterelor antice a fost trasată de la magii din Medo-Persia, la gnosticismul occidental, la cavalerii templieri și în final la ritul scoțian al francmasoneriei.

“Misterele antice” sunt încă foarte misterioase. Mare parte din conținutul lor nu va fi descoperit până la momentul hotărât. Cu toate acestea, există un anumit nivel de înțelegere accesibil nu numai pentru inițiați ci, de asemenea, pentru cei care caută adevărul. Gregson arată că cei inițiați au avut mereu de câștigat:

“În Babilon au fost aduși toți preoții și învățătorii din Egipt, Palestina, Zoroastru, Mithra, Grecia și maeștrii din toate părțile lumii. Regii au căutat mereu să fie inițiați în ritualurile misterelor.” (18)

Regii merovingieni au fost preoți-regi. Aceștia dețineau nu numai puterea politică ci și puterea religioasă. (19) Multe dintre aspectele religioase ale misterelor pot fi văzute nu numai în ritualurile francmasoneriei ci, de asemenea, în învățăturile extra-biblice ale Bisericii Romei. Acesta a fost principalul punct de dispută între catolicism și masonerie. Ambele se luptă pentru dominarea lumii. Biserica are avantajul în arena religioasă prin învățăturile stabilite. Societatea de astăzi nu este încă gata pentru ocultismul flagrant al Illuminati. Francmasoneria are avantajul politic. Majoritatea liderilor mondiali sunt membri ai cel puțin unei grupări Illuminati. Există unele presupuneri că Biserica și Francmasoneria devin tot mai apropiate. Background-ul Papei Ioan Paul al II-lea implică faptul că chiar el ar putea fi o implantare Illuminati. În anii tinereții sale el a fost un student fervent al Teozofiei și îmbrățișarea lui pentru aparițiile marianice cu siguranță tinde să conducă de la mistic înspre ocult. (20)

Aspectele politice ale Misterelor Antice pot fi văzute, în mod limpede, într-un document de la începutul secolului 20, ”Protocoalele Bătrânilor Învățați ai Sionului”. Deși cei mai mulți au susținut o conspirație evreiască ca fiind originea acestui document, cel mai probabil însă el a fost compus de Prieure’ de Sion. Punctele principale sunt următoarele:

Planul de detaliu pentru dominarea lumii.
Apariția unui regat masonic.
Un rege din sângele Sionului … din rădăcini dinastice ale lui David.
Regele iudeilor va fi chiar Papa.
Domnitorul mondial va fi patriarhul unei biserici internaționale.
Numai regele și cei trei care îl vor sprijini vor ști ce se întâmplă. (21)

Pentru cititorul care este familiarizat cu profețiile Bibliei, există o revelație bruscă. Dacă Protocoalele Sionului sunt produsul unei societăți secrete Illuminati, atunci toată istoria de la Nimrod se leagă împreună de acestea. Iată rezumatul:

Nimrod a căutat să restaureze sistemul de dinainte de potop printr-un un regat mondial, condus de un preot-rege, împuternicit direct de către Lucifer.
Când Dumnezeu i-a stricat planul lui Nimrod, strategia lui Lucifer a fost de a crea un sistem de religii false care să înmagazineze puternicele mistere antice până în momentul în care el (Lucifer) ar putea reuși să stabilească un astfel de regat.
Aceste mistere au fost păzite, din acel moment, de un grup select de elită. Au fost perioade ale istoriei în care partea mai întunecată (ocultă) a tainelor a fost acceptată și perioade în care ocultismul a fost suprimat.
Biblia înregistrează că o viitoare împărăție mondială se va ridica și va fi condusă de fiară (Antihrist), care se va declara Dumnezeu. Această împărăție mondială va fi însoțită de o biserică mondială, până la momentul în care aceasta nu va mai fi mai utilă Fiarei. (Apocalipsa 17:16) Fiara va declara de asemenea că este Mesia cel așteptat de evrei și moștenitorul de drept al tronului lui David.
Fiara va dezvălui secretele misterelor antice care au fost păzite atât de fidel de slujitorii săi, în decursul mileniilor, ca dovadă a acreditării sale, pentru a stabili pe deplin împărăția lui.

Vechile religii ale misterelor nu învață închinarea la Dumnezeul din Biblie. Nimrod a fost slujitorul lui Lucifer, iar sistemul religios rezultat a fost luciferic. În ciuda tuturor obiecțiilor contrare, dovezi copleșitoare arată că francmasoneria nu-L cinstește pe Dumnezeul Scripturii ci pe un alt dumnezeu. Ca o chestiune de fapt, învățăturile francmasoneriei sunt la 180 de grade față de de Biblie. (22) Există câteva exemple evidente în acest sens:

1. Templul Masonic are întotdeauna intrarea în vest și altarul în est. În Biblie ni se spune că intrarea în Grădina Edenului era la răsărit, în est. În timp ce acest lucru poate părea a fi o coincidență, intrarea în Tabernacol (din Vechiul Testament) era în est cu Sfânta Sfintelor așezată în vest. Templul lui Solomon (și templele evreiești ulterioare) au avut intrările lor în est și Sfânta Sfintelor în vest. Pentru a intra în Grădina Edenului și a ajunge la Pomul Vieții, se călătorea de la est la vest. Pentru a intra în Cort sau Templu, pentru a se apropia de Dumnezeu, preotul se deplasa de la est la vest. În francmasonerie totul este inversat la 180 de grade. (23) Edificatoare în acest sens, un semn în masonerie, este declarația; “Am călătorit în est.” (24) Aceasta devine mult mai semnificativă atunci când se consideră originile presupuse ale masoneriei în vremea lui Solomon. Dacă Dumnezeu i-a dat lui Solomon instrucțiuni explicite pentru construirea Templului, de ce ar proiecta Templul Masonic în sens invers? Această imagine inversă este foarte răspândită în ocultism. Învățăturile oculte apar a fi mereu imaginea negativă a Cuvântului lui Dumnezeu.

2. Există, de asemenea, anumite jurăminte în masonerie care sunt foarte suspecte. De exemplu, ca mason trebuie să juri să ascunzi crimele altor masoni. Aceasta echivalează cu a spune o minciună și a numi asta moral. (25) Biblia spune în Apocalipsa 21, “… toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.” Cum ar putea cineva să atribuie Sfintelor Scripturi și să raționalizeze un comportament opus învățăturii sale?

3. Francmasoneria învață doctrina despre Universalitate. Ea spune pur și simplu că aceasta înseamnă frăția tuturor oamenilor sub paternitatea lui Dumnezeu. DAR NICĂIERI ÎN BIBLIE NU SCRIE UNA CA ACEASTA. ÎN PLUS, ACEASTĂ DOCTRINĂ ESTE DIAMETRAL OPUSĂ ÎNVĂȚĂTURILOR SCRIPTURII. Biblia consemnează că atunci când, Adam i-a întors spatele lui Dumnezeu și a căzut în păcat, natura lui păcătoasă a trecut la toți descendenții lui. Și orice naștere a pornit apoi de la acest moment. Datorită faptului că Dumnezeu nu poate și nu va tolera păcatul, linia adoptată de întreaga omenire a venit de la inițiatorul păcatului, Lucifer. Ca urmare, toți oamenii sunt “născuți în păcat” sub paternitatea lui Lucifer. Isus a exprimat lucrul acesta în mod clar, în Ioan 8:44, când le-a spus fariseilor: “Voi aveți de tată pe diavolul ….” Singura modalitate prin care un om poate deveni acum un copil al lui Dumnezeu este să renunțe la sine, să-și mărturisească păcatul și starea lui pierdută înaintea lui Dumnezeu, să se pocăiască de acel păcat și să se încreadă în credința sângelui ispășitor al lui Isus Hristos. pentru reconcilierea cu Dumnezeu. NUMAI CEI CARE ÎL ACCEPTĂ PE ISUS HRISTOS CA MÂNTUITOR AL LOR, VOR DEVENI FII AI LUI DUMNEZEU!! Însă masonul de 33 grade, Manly Hall a dezvăluit poziția opusă a francmasoneriei atunci când a scris:

” Toți oamenii vor aduce ofrandele lor benevole la altarul francmasoneriei. Aproximativ toți oamenii, indiferent dacă aceștia au primit învățăturile lor de la Confucius, Zoroastru, Moise, Mohammed sau fondatorul religiei creștine (așa făcea el referire la persoana lui Isus – nota autorului), după cum ei cred în universalitatea, paternitatea lui Dumnezeu și fraternitatea omului …  care se întâlnesc la un nivel comun.” (26)

Un alt francmason, Albert Mackey declara:
“Acum, ca masoni noi nu ne împărțim între aceștia (Aștarot, Vishnu, Dagon, Baal), dar acceptăm totul de la frații noștri, căci Dumnezeu, Tatăl nostru ceresc, ne-a descoperit tuturor Lumina Masoneriei “ (27)

Mackey reiterează aici nu numai erezia universalității, dar ridică, de asemenea, o întrebare mult mai gravă: Ce “dumnezeu” este acesta care permite acceptarea adepților lui Baal și ai altor zeități păgâne, ca frați? În mod categoric că acesta nu este Dumnezeul Bibliei. De altfel, zeul Baal a fost o copiere canaanită a zeului babilonian Bacchus, care este nimeni altul decât Tamuz, fiul văduvei lui Nimrod.) (28) Dumnezeu, în Vechiul Testament, i-a poruncit lui Israel să-i anihileze complet pe adepții lui Baal. (În lumina masoneriei) Profetul Ilie trebuie că a greșit în mod tragic atunci când a ordonat masacrul celor 450 de profeți ai lui Baal de pe Muntele Carmel. La urma urmei, în conformitate cu Albert Mackey, aceștia nu erau decât ”frații” lui Ilie. (29)

Atunci, ce concluzie se poate trage din inversarea cu 180 de grade a Scripturii? DUMNEZEUL BIBLIEI NU ESTE UN DUMNEZEU AL FRANCMASONERIEI! dumnezeul Francmasoneriei trebuie să fie zeul din vechile mistere. În oricare dintre toate aspectele ocultismului, de la Misterele Babilonului, la Căutarea Sfântului Graal, la hinduism, la Wicca, la Mișcarea New Age, și da, în scrierile francmasoneriei: Dumnezeu este descris ca o forță impersonală care se manifestă în toată natura, în lumea spiritelor și în omul însuși. Acest lucru nu este nimic altceva decât strategia lui Lucifer din Grădina Edenului. Acolo, în grădină Lucifer i-a spus Evei, “veți fi ca Dumnezeu …” (Geneza 3: 5).

Va veni ziua când toate vechile mistere vor fi dezvăluite tuturor locuitorilor pământului. În Legenda lui Hiram Abiff, acea zi va fi marcată prin învierea lui spre a conduce lumea. Conform Bibliei, ”Hiram Abiff” va conduce mai mult ca sigur. El va veni ca Hiram Abiff la masoni, ca Mesia ben David la evrei, ca Krishna la hinduși, ca Imam Mahdi la musulmani, ca Sosiosch la zoroastrieni; dar în Cuvântul lui Dumnezeu el este numit Fiara (Antihristul). El va aduce pace și siguranță într-o lume tulburată, 3 ani și jumătate. El va fi venerat ca preot-rege de întreaga omenire. El va descoperi vechile mistere ca pe scrisorile lui de acreditare. Cu toate acestea, domnia sa a păcii va fi de scurtă durată. El va fi dat în vileag  pentru mulți în timpul Necazului cel Mare. El va veni apoi față în față cu ÎMPĂRATUL ÎMPĂRAȚILOR ȘI DOMNUL DOMNILOR. Adevăratul moștenitor aL tronul lui David va arunca apoi Fiara de vie în iazul de foc unde va fi muncită zi și noapte în vecii vecilor. Mult asteptata împărăție mondială masonică va cădea și Isus Hristos va domni peste tot pământul. “… Și … împărăția Lui și pacea Lui nu vor avea sfârșit.” (30)

Da, poate că ai fost mințit cu privire la Moș Crăciun, dar francmasoneria este (așa cum ți s-a spus acum) o religie ocultă, păzitoare a misterelor antice ale apropiatei împărății mondiale luciferice.

Fie ca Duhul Sfânt să te ghideze în căutarea adevărului Lui Dumnezeu, în Cuvântul Său!

Note:

  1. Hislop, Alexander. The Two Babylons, Loizeaux Bros. Pub., 1916, p.20.
  2. Kah, Gary. En Route to Global Occupation, Huntington House, 1991,p. 94.
3. Hayes, Kathleen. National Research Institute Trumpet, May, 1991.
4. Baigent & Leigh. The Temple and the Lodge, Arcade Pub., 1989, p. 53.
5. IBID p. 155.
6. Baigent, Lincoln & Leigh. Holy Blood, Holy Grail, Dell Pub., 1982, p. 65.
7. IBID. p. 197.
8. Temple and the Lodge, p. 193.
9. En Route to Global Occupation, p. 28

    10. Deo, Stan. The Cosmic Conspiracy, Adventures Unlimited Press, 1994, p. 65.
11. Heironimus, Robert. America’s Secret Destiny, Destiny Books, 1989, p.94-96.
12. Kah, Gary. The Demonic Roots of Globalism, Huntington House, 1995, p. 161
13. Pike, Albert. Morals and Dogma, p. 213.
14. IBID. p. 624.
15. Kleinknect, C. Fred. New Age Magazine, 1/89 as quoted by D. L. Cuddy, Ph.D. in Now is the                   Dawning of the New Age New World Order
16. Bailey, Alice. Externalization of the Hierarchy, Lucis Trust, p. 511.
17. Morals and Dogma, as quoted by Masonic Bible, John Hertel Co., 1949,
18. Noone, Richard. 5/5/2000, Three Rivers Pub., 1994, p. 178.
19. Holy Blood, Holy Grail, p. 236.
20. National Research Institute Trumpet, 5/91.
21. Hogan, Jean Baptiste, as quoted by Holy Blood, Holy Grail, p. 193.
22. Crane, Stuart. The Masonic Order, audio tape.
23. IBID.
24. IBID.
25. IBID.
26. Hall, Manley, as quoted by Louisiana Masonic Monitor (1980), p. 133.
27. Mackey, Albert. History of Freemasonry, Vol. 7, p. 1721.
28. The Two Babylons, p. 21.
29. I Regi 18:19.
30. Isaia 9:7.

Sursa:

YES VIRGINIA, FREEMASONRY IS A RELIGION, by Mac Dominick
Advertisements
This entry was posted in Illuminati, Masonerie, new age and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s