Profeții lui Mamona și pecetea lor asupra istoriei lumii. (3)

”Apoi am văzut ieşind din gura balaurului şi din gura fiarei, şi din gura prorocului mincinos trei duhuri necurate, care semănau cu nişte broaşte. Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite şi care se duc la împăraţii pământului întreg, ca să-i strângă pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului celui Atotputernic.” (Apocalipsa 16:13,14)
SINAGOGA SATANEI
de Andrew Carrington Hitchcock
1881-1913

1881

Președintele James A. Garfield (al 20-lea președintele al Statelor Unite, doar pentru o sută de zile) declara cu două săptămâni înainte ca el să fie asasinat,

“Cine controlează volumul de bani în țara noastră este stăpânul absolut al industriei și comerțului … iar când îți dai seama că întregul sistem este foarte usor de controlat, într-un fel sau altul, de câțiva oameni puternici, de foarte de sus, nu va mai trebui să-ți spună despre cum se declanșează perioadele de inflație și de criză.”
Pe 13 martie, țarul Rusiei, Alexandru al II-lea, este asasinat în Sankt Petersburg, după un lung șir de tentative de asasinat care a început în 1866, la mai puțin de un an după victoria președintelui Lincoln în Războiul Civil American.
1886
Banca franceză, Rothschild Frères, obține câmpuri petrolifere întinse în Rusia și formează,  Caspian and Black Sea Petroleum Company, care devine repede a doua mare producătaore de petrol din lume.
1887
Edward Albert Sassoon, nepotul dealer-ului monopolist cu opiu al lui Rothschild, David Sassoon, se căsătorește cu Aline Caroline de Rothschild, nepoata lui Jacob (James) Mayer Rothschild. Tatăl lui Aline Caroline, Gustave, împreună cu fratele său, Alphonse, a preluat brațul francez al Rothschild-zilor, după moartea tatălui lor Jacob.
Rothschild-zii finanțează comasarea minelor de diamante din Kimberley, Africa de Sud. Ei devin ulterior cele mai mari acționari ai acestei companii, De Beers, și a minelor de pietre prețioase din Africa și India.
1891
Liderul partidului laburist britanic face următoarea declarație pe tema Rothschild,
Acest grup sugător de sânge a fost cauza răului nespus și a mizeriei din Europa în secolul prezent, și și-a adunat bogăția sa fabuloasă, în principal prin instigare la războaie între state care nu ar fi trebuit niciodată să se certe.
Ori de câte ori există probleme în Europa, ori de câte ori circulă zvonuri despre război și mințile oamenilor sunt înnebunite de frica schimbărilor și calamităților, puteți fi sigur că un Rothschild cu nas coroiat face jocurile sale, undeva în apropiere de regiunea supusă perturbării.”
Comentariile de acest gen îi supărau pe Rothschild-zi care, spre sfârșitul secolului 19 achiziționează agenția de știri Reuters, astfel încât să poată exercita un anumit control și asupra mass-media. (The House of Rothschild: Volume 1: Money’s Prophets: 1798-1848, de Niall Ferguson)
1897
Rothschild-zii fondează Congresul Sionist pentru a promova sionismul. Sionismul este portretizat ca o mișcare politică care caută să obțină o patrie pentru evrei, dar în realitate este o conspirație pentru a aduce întreaga lume sub un Guvern Mondial administrat și controlat de evrei, și, în special, de Rothschild-zi.

Prima reuniune a Congresului Sionist este aranjată să aibă loc în Munchen, însă din cauza opoziției venite din partea evreilor localnici, această întâlnire trebuie să fie mutat la Basel, în Elveția, unde se ține în ziua de 29 august. Reuniunea este prezidată de Theodor Herzl, un evreu ashkenazi, care avea să scrie în jurnalelul său, part. I, pg. 16:

“Este esențial ca suferințele evreilor … să fie mai rele… . Acest lucru va ajuta la realizarea planurilor noastre … . Am o idee excelentă … . Îi voi determina pe antisemiți să lichideze averea evreilor… Și astfel antisemiții ne vor ajuta, în sensul că vor consolida persecuția și opresiunea evreilor. Antisemiții sunt cei mai buni prieteni ai noștri.” (The Evil of Zionism Exposed by Jews; http://theevilofzionismexposedbyjews.weebly.com/3-what-zionist-and-anti-zionist-jews-have-said-about-jews.html)
Herzl va fi ales ulterior președinte al organizației sioniste…

Chaim Weizmann, care nu a reușit să participe la congresul fondator din Basel, dar avea să participe ulterior la toate celelalte coferințe, declara:

“Nu există evrei francezi, germani sau americani, ci doar evrei care trăiesc în Anglia, Franța, Germania sau America.” (The Wandering Who: A Study of Jewish Identity Politics, de Gilad Atzmon)
1898
La congresul sionist mondial din luna iulie, Max Mandelstam face următoarea declarație:
“Evreii resping energic ideea fuziunii cu alte naționalități și se agață cu fermitate de speranța lor istorică a unui Imperiu Mondial.” (World Empire and the Return of Jesus Christ, de Simon Downing; pg. 190)
1899
Datorită descoperirii unei cantități uriașe de aur și diamante în Africa de Sud, familia Rothschild, prin agenții ei, Lordul Alfred Milner și Cecil Rhodes, trimite 400.000 de soldați britanici acolo pentru a lupta împotriva, “inamicului” – 30.000 de fermieri Boer cu puști, care nu doreau să părăsească țara în care se stabiliseră.
În timpul acestui așa-numit război, este inventat lagărul de concentrare, când britanicii înhățau pe oricine era apropiat burilor, incluzând aici femei și copii, pentru a-i duce în tabere insalubre, și contaminate de malarie. Armata britanică câștigă acest război și, prin urmare, marea bogăție în aur și diamante, îi revine lui Rothschild.

Într-adevăr, într-un discurs datat la 30 octombrie 1937, amiralul Henry Hamilton Beamish avea să spună următoarele despre subiectul Războiului Boer,

”Războiul Boer a avut loc acum 37 de ani. Boer înseamnă agricultor. Mulți au criticat faptul că, o mare putere ca Marea Britanie a încercat să-i dea afară pe buri. După efectuarea unei investigații, am descoperit că toate minele de aur și diamante din Africa de Sud au fost deținute de evrei; că aurul Rothschild controla aurul; Samuel controla argintul; Baum a controlat alte feluri de minerit și Moses a controlat metalele comune. Orice ating acești oameni, poluează în mod inevitabil.” (http://www.newsnfo.co.uk/pages/quotes.html)

Președintele Republicii Transvaal din Africa de Sud, Stephanus Johannes Paul Kruger, precizează următoarele în acest an, în ceea ce privește singurul mod în care cineva și-ar putea imagina pacea în Africa de Sud,

“Dacă ar fi fost posibilă scoaterea monopolistului evreu din gâtul și din cultura țării, fără a purta un război cu Marea Britanie, atunci problema păcii ar fi rezolvată pentru totdeauna.” (Gentile Folly: the Rothschilds, de Arnold Leese, 1940; http://www.amazon.com/Gentile-Folly-Rothschilds-Arnold-Leese/dp/B000MRJDPY) 

1901
Evreii din coloniile stabilite în Palestina de către Edmond James de Rothschild, trimit o delegație la el prin care îi precizează următoarele,
“Dacă doriți să salvați Yishuv (așezarea evreiască), în primul rând luați-vă mîinile de pe ea, și … pentru a le da coloniștilorposibilitatea  de a se corecta ei înșiși acolo unde este nevoie de corectare.” (Bloodlines Of The Illuminati, de Fritz Springmeier)
Edmond James de Rothschild nu este deloc încântat să primească acestă delegație și el le răspunde:
“Eu singur am creat Yishuv. Prin urmare, niciun bărbat,  fie coloniști, fie organizații nu au dreptul de a se amesteca în planurile mele.”
Casa bancară Rothschild din Frankfurt, Germania, MA von Rothschild und Söhne, se închide deoarece nu există niciun moștenitor de sex masculin Rothschild care să o preia. 

1903
În luna august, la al 6-lea Congres Sionist, ținut la Basel, Elveția, se poartă o discuție are legată de oferta Marii Britanii privind Uganda, ca bază pentru un viitor stat sionist al evreilor.
Evreii prezenți se plâng că, doresc Palestina, iar apoi, brusc, Max Nordau face următoarea declarație, șocantă, cu privire la modul în care evreii vor primi Palestina – printr-un proces care avea să se deruleze întocmai, 15 ani mai târziu. Iată ce a spus el,
“Permiteți-mi să vă spun următoarele cuvinte despre treptele acestor suișuri și coborâșuri, care vă vor lămuri pe deplin : Herzl; Congresul Sionist; propunerea Angliei pentru Uganda; viitorul război mondial; Conferința de pace în care, cu ajutorul Angliei va fi creată o Palestină liberă și evreiescă.” (The Ruling Elite: The Zionist Seizure of World Power, 2012, de Deanna Spingola; pg. 50) 

1905
Un grup de evrei sioniști, susținuți de Rothschild, și conduși de Georgi Apollonovich Gapon au încercat să-l înlăture pe țarului Rusiei printr-o lovitură de stat comunistă. Ei nu reușesc și sunt obligați să fugă din Rusia, găsindu-și găzduire în Germania.
Iată ce spune Jewish Encyclopaedia (Vol. 2, p.497), în acest an, despre subiectul controlului Bisericii Catolice,
”Este o consecință curioasă a tentativei de înființare a unui competitor catolic pentru familia Rothschild, care la ora actuală (1905), sunt ultimii gardieni ai averii pontificale.” 

1906
Rothschild-zii susțin că, datorită creșterii instabilității în regiune și a creșterii concurenței din partea lui Rockefeller (familia Rockefeller fiind descendentă printr-o linie genealogică dintr-o femeie Rothschild) proprietarul Standard Oil, decid să-și vândă compania lor, Caspian and Black Sea Petroleum Company, către Royal Dutch Shell. Acesta este un alt exemplu în care Rothschild-zii  încearcă să-și ascundă adevărata lor bogăție, pe care de fapt o consolidează. 

1907
Rothschild-ul Jacob Schiff, șeful Kuhn, Loeb and Co., într-un discurs ținut Camera de Comerț din New York, avertizează că,
“Dacă nu vom avea o Banca Centrală cu un control adecvat al resurselor de creditare, această țară va suferi cea mai severă panică monetară din istoria sa.” (Herrick, Myron T. (1908), “The Panic of 1907 and Some of Its Lessons”, Annals of the American Academy of Political and Social Science , 1908)
Dintr-o dată America se află în mijlocul unei noi crize financiare, cunoscute sub numele de “panica din 1907”, care avea să distrugă viețile a milioane de americani. 

1909
Elita evreiască a contribuit foarte mult la înființarea NAACP, pe care a continuat să o finanțeze cu fonduri (Asociația Poporului de Culoare pentru Progres Național). Acest lucru se face pentru a incita oamenii de culoare în revolte, jafuri și alte forme de tulburare, cu scopul de a provoca o ruptură între comunitățile de albi și de negri.
Istoricul evreu, Howard Sachar, declară următoarele în cartea sa, “O istorie a evreilor din America”,
”În 1914, profesorul emerit Joel Spingarn de la Universitatea Columbia a devenit președinte al NAACP și a recrutat pentru condcuerea acesteia lideri evrei ca Jacob Schiff, Iacov Billikopf și rabinul Stephen ce Înțelept.” (Howard Sachar. “Working to Extend America’s Freedoms: Jewish involvement in the Civil Rights movement”)
Printre alți co-fondatori evrei ashkenazi au fost Julius Rosenthal, Lillian Wald și Rabbi Emil G. Hirsch. Va trebui însă să treacă 60 de ani până când această asociație constituită pentru ”interesele” oamenilor de culoare să aibă ca președinte un bărbat de culoare, Benjamin Hooks (noiembrie 1976).

Foarte interesant este faptul că, Talmudul evreiesc este proponentul mitului rasist hamitic, un subiect cu privire la care fostul angajat al Centrului Simon Wiesenthal, Harold Brackman, a scris următoarea aserțiune în teza sa de doctorat intitulată  “The Ebb and Flow of Conflict: The History of Black-Jewish Relations Through 1900” (Fluxul și refluxul conflictului: Istoria Relațiilor dintre negri și evrei, începând de la anul 1900),
”Nu se poate nega faptul că, Talmudul Babilonian este prima sursă în care se poate citi un conținut negrogofobic, în episodul care subliniază legătură frățească a lui Canaan cu Cush (Etiopia) …. Versiunea cea mai importantă a mitului, cu toate acestea, a legăturilor spirituale în originile negrilor – și a altor rase, reale și imaginare, îi tratează pe negroizi cu blestemul însuși al lui Noe.
Potrivit acestuia, lui Ham tatăl său îi spune indignat că, ”pentru că m-ai umilit în întunericul nopții, copiii tăi se vor naște negri și urâți; pentru că ți-ai întors capul pentru a-mi provoca rușine, copiii tăi vor avea părul încîlcit și ochii roșii; pentru că buzele tale s-au strâmbat la goliciunea mea, buzele copiilor tăi vor fi umflate; și pentru că ție nu ți-a păsat de goliciunea mea, copiii tăi vor merge goi și rușinați de mădulare lor alungite pentru a fi văzuți de toată lumea …” 

1911
Werner Sombart, în cartea sa, “The Jews and Modern Capitalism” (Evreii și capitalismul modern), afirmă că perioada care începe din anul 1820, a fost “Epoca Rothschild” și a concluzionat că a fost, “Doar o singură putere în Europa, și aceasta este Rothschild.” El a declarat, de asemenea, 
”Influența evreiască a făcut Statele Unite ceea ce sunt astăzi  – americanii. Pentru că ceea ce noi numim americanism nu este nimic altceva, dacă să putem spune așa, decât spirit evreiesc distilat … capitalismul modern nu este nimic mai mult și nimic mai puțin decât o expresie a spiritului evreiesc …
Capitalismul s-a născut din împrumutul de bani. Împrumut de bani conține ideea rădăcină a capitalismului. Întoarceți-vă la paginile Talmudului și veți găsi acolo că, evreii făcut o artă din a împrumuta bani. Ei au fost învățați de timpuriu să caute fericirea lor supremă în posesia banilor. Ei au penetrat toate secretele care stau ascunse în puterea banilor. Ei au devenit Domnii Banilor și Domnii Lumii … “ 

1912
În numărul din decembrie al revistei “Truth” (Adevărul), George R. Conroy spune despre bancherul Jacob Schiff,
”Domnull Schiff este șeful celei mai marei case private de banking, Kuhn, Loeb and co, care reprezintă interesele Rothschild-zilor din această parte a Atlanticului.
El a fost descris ca strateg financiar și a fost ani de zile conudcătorul financiar al marii puteri, impersonale, cunoscute sub numele de Standard Oil.
El a fost mână în mână cu Harrimans’, Goulds’ și Rockefellers’  în toate direcțiile întreprinderilor lor și a devenit puterea dominantă financiară a Americii și în domeniul căilor ferate.” (The Conspiracy That Will Not Die: How the Rothschild Cabal Is Driving …, pg. 42 de Sr. Robert Gates) 

1913
La 4 martie, Woodrow Wilson este ales al 28-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. La scurt timp după ce este investit în funcție, el primește o vizită la Casa Albă din partea unui evreu ashkenazi evreu, Samuel Untermyer, din partea firmei de avocatură, ”Guggenheim, Untermyer and Marshall” și care încearcă să-l șantajeze pe președite pentru suma de 40.000 de dolari în legătură cu o afacere a lui Wilson, de pe vremea când acesta din urmă era profesor la Universitatea Princeton – o relație amoroasă cu soția unui profesor coleg.
Președintele Wilson nu are banii ceruți, așa că Untermyer se oferă să-i plătească cei 40.000 de dolari din propriul buzunar pentru femeia cu care Wilson a avut aventura, cu condiția ca Wilson să promită că la prima vacantare postului de președinte ale Curții Supreme de Justiție a SUA, el să nominalizeze un candidat care urma să-i fie recomandat președintelui Wilson de către Untermyer. Wilson a fost de acord cu acest lucru.
Pe 31 martie JP Morgan, presupusul proprietar al imperiului bancar JP Morgan moare. Se credea că el a fost cel mai bogat om din America, dar testamentul său a dezvăluit că, el a deținut doar 19% din compania JP Morgan. Și atunci cine deținea 81%? Cele 81 de procente JP Morgan erau deținute de Rothschild. 

Jacob Schiff înființează Anti-Defamation League (ADL), ca o ramură a B’nai B’rith din Statele Unite ale Americii. Această organizație este creată cu scopul de a identifica orice persoană care pune sub semnul întrebării sau contestă acțiunile ilegale ale elitelor evreilor sau conspirația mondială a Rothschild-zilor ca, fiind “antisemit” și împotrivitor al poporului evreiesc în întregul său.

Destul de ciudat, exact în același an în care ei fac acest lucru au înființat de asemenea ultima și actuala lor bancă centrală din America, Federal Reserve. Pentru a obține sprijinul public american pentru aceasta, ei afirmă cu nerușinare că, doar o Bancă Centrală ar putea scădea curba inflației și depresiunii economice, când, de fapt, însăși ideea unei bănci centrale este de a manipula oferta de bani pentru a provoca acest lucru.
După trecerea de Congres a Legii Băncii Rezervelor Federale,  din 23 decembrie, congresmanul Charles Lindbergh precizează,
”Legea consfințește încrederea în cel mai gigantic trust de pe pământ. În cazul în care președintele semnează această lege, guvernul invizibil al puterii monetarii va fi legalizat … Cea mai mare crimă a veacurilor este comisă de acest proiect de lege bancară și valutară.” (http://quotes.liberty-tree.ca/quotes_by/charles+a.+lindbergh,+sr.)
Este important să rețineți că, Federal Reserve este o companie privată, nu este nici federală și nici nu are nicio rezervă. Se estimează că, profiturile ei depșesc 150 miliarde dolari pe an; cu toate acestea însă, Banca Federală de Rezerve în toată istoria ei nu și-a făcut public niciodată dată bilanțul său. Unele dovezi recente arată de fapt cine deține cu adevărat Federal Reserve, iar acești deținători sunt următoarele bănci:
Rothschild Bank of London
Warburg Bank of Hamburg
Rothschild Bank of Berlin
Lehman Brothers of New York
Lazard Brothers of Paris
Kuhn Loeb Bank of New York
Israel Moses Seif Banks of Italy
Goldman, Sachs of New York
Warburg Bank of Amsterdam
Chase Manhattan Bank of New York
Toate aceste bănci sunt bănci aparținânând Rothschild-zilor.

Referințe:
http://www.iamthewitness.com/books/Andrew.Carrington.Hitchcock/Synagogue.of.Satan/1878-1919.htm

Advertisements
This entry was posted in Masonerie and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s