În umbra lui Hermes. Istoria cenzurată a comunismului. (5)

„Dacă rămâneţi în Cuvântul Meu, sunteţi în adevăr ucenicii Mei; veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi.”  (Ioan 8:32)


Crearea Osoby Arkhiv.
În 1945, în Nieder-Schlesien, Armata Roșie a încărcat în jur de 25 de vagoane foarte mari cu materiale de arhivă extrem de sensibile, incluzând aici și documente ale diferitelor loje masonice din Germania, Franța, Belgia, Olanda, Luxemburg, Polonia și Cehoslovacia. Aceste documente au oferit o imagine cuprinzătoare a puterii mânuite în secret de către francmasoneria internațională. Toate materialele au fost duse la Moscova, unde acestea au constituit baza arhivelor speciale ale Uniunii Sovietice (Osoby Arkhiv, OA). Cu ajutorul ahivelor secrete masonice, Stalin îi putea șantaja pe mulți politicieni masoni occidentali, care se temeau că activitățile lor extrem de sensibile ar putea fi dezvăluite.
La o întrunire a Marii Loje din Germania, în 1917, s-au consemnat următoarele declarații: ”Anarhistul și revoluționarul Lenin în mod concret și consecvent reprezintă idealurile politice ale francmasoneriei internaționale.” Au fost găsite numeroase documente esențiale masonice care revelau rolul societăților secrete în politica lumii.
Motivul real al morții lui Stalin.

Stalin a devenit o amenințare serioasă pentru elita partidului, care a decis că acesta ar trebui eliminat. Unul dintre conspiratori era Lazar Kaganovic, membru al Politburo. Astfel, tabletele medicale pe care Stalin le lua de obicei au fost schimbate cu altele, despre care Molotov a afirmat că, a fost otravă pentru șobolani. Lavrenti Beria, care se simțea de asemenea amenințat, a pus la punct propriul său plan, purtând numele de cod, Mozart. El s-a asigurat ca Stalin să nu primească îngrijire medicală cca 12-13 ore, și trei zile mai târziu, pe 5 martie 1953, Stalin murea.

După moartea lui Stalin au avut loc câteva revolte în diferite lagăre de muncă; la ora aceea, numărul total al sclavilor din lagărele de muncă forțată fiind de 22 milioane. Revolta din Vorkuta s-a declanșat la 1 august 1953, apoi cea din Karaganda, Kazahstan, de pe 16 mai 1954. Teroarea a mai continuat chiar și sub Nikita Kruschev. Acesta a dat ordinul de testare a unei bombe atomice asupra unei așezări omenești, aproape de orășelul Totskye, la data de 14 septembrie 1954.
Acte de canibalism tovărășesc în China lui Mao. Cina de partid în Wuxuan.
Preluarea de către comuniști a puterii din China fusese planificată încă dinainte de Conferința de la Potsdam, din vara lui 1945. Statele Unite au dorit să ascundă rolul lor în acest proces. Lucrul acesta avea să fie confirmat de către reprezentantul Departamentului de Stat, Owen Lattimore care a spus: ”Problema este cum putem face ca China să se prăbușească fără a se vedea că Statele Unite au adus China aici.” La început, procomuniștii chinezi se ucideau unul pe celălalt din cauza convingerilor lor politice. Apoi, ei au început să mănânce oameni. Doar uciderea nu era de ajuns. Numai dacă mâncau carnea dușmanilor lor puteau să-și dovedească conștiința de clasă. Oamenii erau mai întâi torturați apoi li se deschidea stomacul, când încă erau în viață. Ca și cum ar fi tăiat niște porci, călăii le scoteau inima și ficatul, le tăiau mărunt și le mâncau. Iar punctul ”cel mai înalt” al unor astfel de mese cu carne de om era chiar preparea cărnii pentru cina servită de comitetul de tovarăși din orașul Wuxuan. Victimele comunismului din China numără 140 de milioane de oameni.
Prăbușirea Uniunii Sovietice.
Odată cu trecerea timpului, disfuncțiile Uniunii Sovietice deveneau tot mai evidente. Sosise timpul pentru lichidarea acestui sistem nesigur. În anul 1990 Uniunea Sovietică s-a confruntat cu o puternică criză monetară, mare parte din producția autohtonă se vindea de două ori mai scump. Inflația creștea cu 23% anual, și era un mare deficit de tot felul de bunuri și de mărfuri necesare. Un val de greve a făcut situația și mai grea. În 1991, între 14 și 19 miliarde de dolari au fost scoase din țară. Rezultatul a fost căderea drastică a industriei. Uniunea Sovietică intrase în colaps.
Criminalii comuniști din Europa de Est devin francmasoni.
După căderea comunismului mulți criminali comuniști, din Europa de Est, au devenit francmasoni. Leonid Kravtchuck, președintele Ukrainei, la fel și ministrul apărării, procurorul general și un faimos cîntăreț de muzică pop — au devenit francmasoni. De altfel, în centrul Kievului se poate vedea foarte bine, un binecunoscut simbol masonic, care se regăsește în fiecare lojă masonică. Fie că e vorba de New York sau Dallas. Chiar președintele Rusiei, Vladimir Putin, la o conferință a întrebat despre un astfel de simbol: ”Ăsta ce simbol masonic este?”
La fel s-a întâmplat și în Estonia: cei mai nedemni membri ai societății, foști comuniști, și-au găsit protecția în spatele societăților secrete. De exemplu, Arno Koorna, secretar de partid al Universității din Tartu în anii 1950 și un comunist informator care, a devenit mare maestru al lojei din Estonia. Din cauza acestui om, sute de profesori și studenți au fost persecutați în regimul comunist.
În secolul 21.

La întrunirea grupului Bilderberg din 2003 s-a luat notă de propunerea pentru numirea marxistului Jose Manuel Barroso și anul următor, acesta era înscăunat lider al Uniunii Europene.

Președintele american John Quincy Adams (1825-1829) credea că, ”Masoneria ar trebui eliminată pentru totdeauna. Aceasta este rea – în esență rea – o sămânță a răului care nu poate aduce niciun un bine. Existența unei asemenea organizații este o plagă pentru morala societății.” (Adams, John Quincy Letters on the Masonic Institution, p. 68-71, 1847 Press of T.R. Marvin)
Francmasoneria continuă și astăzi să ne contamineze în diferite moduri. Globalismul este același vechi comunism dar într-o formă diferită. Scopul primordial al francmasoneriei este distrugerea conștiinței naționale. Conștiința națională este cea mai mare amenințare la adresa intereselor francmasoneriei internaționale.
”Hermes” își bate joc de ignoranța oamenilor pentru că, oamenii nu pot realiza încă înșelătoria francmasoneriei și de aceea continuă să creadă în proiectele acestei organizații. Așa că nu credeți tot ce vă spun acești falși negustori de putere! Gîndiți voi înșivă și veți vedea cum secretele lumii încep să se deschidă înaintea voastră! Chiar și puterea secretă a francmasonilor poate fi zdrobită (doar de Hristos, nota mea). Illuminati nu pot opri lumina adevărului și nici nu o pot evita, în felul în care cîrtița se ferește de lumina soarelui. Forțele întunericului se vor prăbuși inevitabil iar lumina adevărului va ajunge din nou la sufletele oamenilor. Aceia care ignoră cele aproape 300 de milioane de victime ale comunismului, împărtășesc cu acest sistem responsabilitatea morală.

Sursa
In the Shadow of Hermes – Jüri Lina  
 (https://www.youtube.com/watch?v=WcAPJ-kn8Vs)

Referințe utile
http://www.whale.to/c/juri_lina.html

Constatare
Pe vremea regimului lui Ceaușescu circula o vorbă pe care am auzit-o în repetate rânduri, în diferite medii și care suna așa: ”Cine spune astăzi adevărul, ori e prost ori e nebun!”. Însă din păcate, lucrurile se întâmplă aidoma și-n zilele noastre, și când spun asta am în vedere cel puțin un fapt incontestabil: politica, cel puțin în țara noastră, România, poate fi definită ca o îndeletnicire a cărei trăsătură fundamentală este aceea de a nu spune lucrurilor pe nume! Iar lucrul acesta costă enorm, concretizându-se într-un prejudiciu indiscutabil cel puțin pentru generația tânără, pentru copiii noștri și nu la urmă pentru viitorul acestei țări.
John Fitzgerald Kennedy, președintele curajos care îi cerea poporului american să nu închidă ochii la fărădelegiile comise de organizațiile secrete, a făcut trimitere la legiuitorul atenian Solon, cel care spunea că, era o crimă pentru un cetățean al Eladei antice, ca acesta să închidă ochii la orice problemă care isca controverse.
Într-un context mult mai profund, cu implicații vizând mântuirea sufletului, apostolul Pavel lansa următorul îndemn: ” şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le.” (Efeseni 5:11)
M-a surprins comparația făcută de Jüri Lina, la sfârșitul documentarului, atunci când ea spunea că, francmasoneria nu se poate ascunde de lumina adevărului în felul în care cârtița o poate face, ascunzându-se în pământ de lumina soarelui.
În cartea lui Richard Wurmbrand, Marx și Satan, autorul îl citează pe Karl Marx atunci când acesta din urmă compară revoluția comunistă cu o cârtiță care sapă continuu… iar cârtița aceasta sapă și astăzi, și parcă și cu mai multă vigoare întrucât, conducătorii noștri s-au grăbit să-i cânte și prohodul, motiv pentru care mai nimeni nu mai deranjează cârtița din ascunsa ei lucrare.
Iar în timpul acestui prohod, José Manuel Barroso cel care la numai 19 ani devenea lider al Federației Marxist-Leniniste a studenților din Portugalia –, în perioada 2004-2014 avea să dețină și funcția de președinte al Comisiei Europene, conform deciziei grupului Bilderberg!
Dar noi, românii, ce părere avem despre asta? Niciuna negativă, în orice caz! Însă, ca de obicei, analiștii și erudiții noștri n-au contenit să-i arate pe ruși cu degetul pentru o capodoperă a crimei, un megaholocaust roșu, datorată în foarte mare măsură uneltirilor unor francmasoni scelerați — comunismul, care de acum zice-se și-ar fi dat și obștescul sfârșit grație unei ”Europe”(?) care a devenit legiuitor moral și arhitect (sic!) al binelui tuturor! (Deși, pentru imparțialitate, istoricii, analiștii și erudiții noștri nu ar fi trebuit să cruțe ci mai bine să facă referire și la/și mai cu seamă la acea componentă iudaică – masonică și anticreștină totodată – a revoluției bolșevice ca cea care, a decis efectiv mersul istoriei pe acest făgaș!)
Europa anticomunistă, la rândul ei, consfințește, peste veacuri, aversiunea ei sinceră față de satanica revoluție bolșevică, când îl numește la conducerea sa pe cine!? Pe Barroso, un om care s-a hrănit cu învățăturile otrăvite ale lui Chaim Hirschel Mordechai (Karl Marx). Vor veni însă unii și vor vorbi despre comunismul cu față umană! Acelora le voi răspunde cu cuvintele unui om care este extrem de autorizat în a se pronunța asupra naturii reale a ideologiei marxiste, în orice caz, cu mult mai autorizat decât oricare dintre liderii de astăzi ai Europei și ai României implicit:
” Marx este filosoful care a anulat omul și l-a degradat până la monstruozitate. Marx e cel care a întors pe dos creștinismul. Marx este un hristos mincinos. El susține că mediul determină conștiința, deci conștiința este ”un complex de reflexe condiționate”. Pe acest principiu materialist s-a creat o psihologie a maselor dar și una individuală, cu definire și cu metode încă necunoscute în lume. Ne aflăm în fața unei noi științe, a unei noi sociologii și pedagogii. Comuniștii nu se sfiesc să declare lumii întregi că vor să modifice în mod structural omul și omenirea…” (Ioan Ianolide, Întoarcerea la Hristos, pag. 360)
Advertisements
This entry was posted in Masonerie and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s