Nurnberg-ul si povestea sa nestiuta !

Nurnberg-ul ascunde un mister. Un mister despre care putini stiu. Si care demonstreaza ca aparitia “Sfantului Scaun” si a spionajului iezuit nu au fost intamplatoare. Aceasta aparitie a papalitatii care a dominat scena politico-militara-economico-informativa in perioada evului mediu a fost prezentata, prin simboluri, cu multe secole inainte de a-si face aparitia.

Exact acesta este „misterul” Nurnberg-ului: cele patru simboluri – in fapt, patru sculpturi – aflate pe vechea Primarie germana. Sculpturi care reprezinta patru animale. Simboluri de netagaduit ale celor patru mari imperii care au defilat pe scena mondiala.

Atentie insa la cel de-al patrulea animal (fioros) la care, intre cele 10 coarne apare un alt corn. Acest corn reprezinta “Sfantul Scaun”. Nu intamplator aceste simboluri se afla in Germania, si nu intamplator, la Nurnberg. Ele au fost realizate de catre reformatorii germani ai lui Martin Luther. Lupta lui Martin Luther cu Roma papala este reprezentata in aceste sculpturi de catre “fiara cu 10 coarne” si cornul care apare dintre cele 10.

Si am ales, ca studiu de caz al acestui material, Germania si pe Martin Luther, deoarece Germania de astazi nu mai seamana cu Germania lui Luther (la fel cum regina Elisabeta II a Angliei de astazi, nu seamana nici pe departe cu regina Elisabeta I, prima fiind un mare luptator impotriva spionajului iezuit si al “Sfantului Scaun”, cu un serviciu de spionaj si contraspionaj de exceptie, iar cea de-a doua fiind tocmai instrumentul Vaticanului, dama de Malta si conducatorul Cavalerilor de Malta din Marea Britanie).

Reformatorii germani au fost suficient de intelepti sa lase in urma lor o lucrare inteligenta care avea menirea sa atraga atentia generatiilor care vor veni dupa ei pentru a nu uita niciodata impotriva cui au protestat si de ce. Din pacate, aproape toti germanii (si lumea intreaga) au uitat de reforma si au uitat aproape cu desavarsire de lucrarea prezentata mai jos:

Ce reprezinta reforma ? Ce reprezinta protestantismul ? De unde vin ele ? Mai sunt oare reprezentative in zilele noastre ?

Unul dintre cei mai buni analisti ai fenomenului iezuit, Eric Phelps, spune ca lumea se bucura astazi de libertatea civila si de constiinta datorita reformelor initiate de Martin Luther. Aceste reforme indreptate impotriva sistemului politico-religios al Romei papale a dat nastere protestantismului.

Iata, mai jos, cateva afirmatii ale acestui analist in legatura cu reforma, protestantismul si libertatile fiecarui stat modern.

“Conciliul de la Trent a fost raspunsul Romei la reforma protestanta.

Sa nu uitati ca reforma protestanta ne-a adus libertatea politica de care avem parte azi. Suveranitatea nationala n-ar fi existat fara Reforma. Drepturile individuale n-ar fi existat fara Reforma.

Reforma a venit cu doctrina mantuirii prin propria credinta, nefiind nevoie de preot pentru a ajunge in Rai. Reforma spunea ca tot ce avem nevoie este doar mantuirea in Hristos. Astfel, Vaticanul era deposedat de puterea sa spirituala. Preotii nu mai erau doriti, oamenii putand sa aiba parte de cuvantul lui Dumnezeu direct din Biblie. Drept consecinta, natiuni ca Olanda, Anglia sau Germania au inceput sa se desparta de puterea Papei. Sfantul Imperiu Romano-German se despartea, iar Carol al V-lea, imparatul acestui imperiu se calugari.

Roma se vazu atunci in pericol, pentru ca se pierdea putere si bani. Natiunile nu-si mai plateau “cota lui Petru” pentru trezoreria Vaticanului. Si Papa era foarte suparat, caci el sustinea ca detine doua puteri: puterea temporala si cea spirituala. Odata cu pierderea puterii spirituale, o pierdea si pe cea temporala. Cu alte cuvinte, Papa nu mai putea sa conduca prin intermediul regelui din tara respectiva, caci regele nu-i mai recunostea autoritatea. Asa s-a intamplat de exemplu cu regele Henric al VIII-lea al Angliei, care nu a mai recunoscut autoritatea Papei asupra bisericilor din Anglia, ce au fost trecute sub autoritatea Bisericii Anglicane.

Si astfel, avu loc Conciliul de la Trent (1545-1563), desfasurat in 25 de sesiuni. In toate aceste sesiuni, au fost condamnate toate tezele Reformei. Oricine crede ca mantuirea sa poate avea loc in afara Bisericii Catolice are parte de anatema. Oricine crede ca Papa nu este vicarul lui Hristos, va avea parte de aceeasi anatema.

Cea mai importanta sesiune a fost cea de a 4-a, in care iezuitii condamnau libertatea cuvantului, libertatea presei si libertatea constiintei. Asa ca, niciun om nu-si putea alege religia, nu putea publica ceea ce simte, nu putea avea libertatea constiintei.”

http://www.almeea.com/iezuitii-conduc-cu-adevarat-lumea/

In acest punct ar fi de mentionat faptul ca francmasoneria, ca si instrument iezuit, a aparut pentru a produce confuzie si pentru a deturna ceea ce reforma protestanta adusese.

Masoneria pretinde ca ea a adus natiunilor suveranitatea. Un fals grosolan deoarece masoneria este globalista si militeaza pentru distrugerea suveranitatii (vezi si cazul recent cu FMMR) si inglobarea fiecarei natiuni intr-o ordine subordonata politic si religios “Sfantului Scaun”, via SUA.

Dar sa mergem mai departe deoarece despre asta am mai discutat.

Am ales Germania si pe Martin Luther deoarece Germania de astazi nu mai seamana cu germania lui Luther. La fel cum putem spune despre regina Angliei ca ea, Elisabeta II a Angliei de astazi nu seamana nici pe departe cu regina Elisabeta I.

In timp ce regina Elisabeta I a fost un mare luptator impotriva spionajului iezuit si al “Sfantului Scaun”, cu un serviciu de spionaj si contraspionaj de exceptie, astazi, regina Elisabeta II este instrumentul Vaticanului, dama de Malta si conducatorul Cavalerilor de Malta din Marea Britanie. Un instrument la cheremul spionajului iezuit.

http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/02/masoneria-1717-de-ce-in-anglia.html

Reformatorii germani au fost suficient de intelepti sa lase in urma lor o lucrare inteligenta care avea menirea sa atraga atentia generatiilor care vor veni dupa ei pentru a nu uita niciodata impotriva cui au protestat si de ce.

Din pacate, aproape toti germanii (si lumea intreaga) au uitat de reforma si au uitat aproape cu desavarsire de lucrarea despre care vreau sa va vorbesc.

Este vorba de vechea primarie din Nurnberg.

http://www.igougo.com/attractions-reviews-b339334-Nrnberg-Altes_Rathaus.html

http://ro.wikipedia.org/wiki/Nürnberg

Aici, pe fatada acestei vechi primarii, se gasesc cateva sculpturi a caror semnificatie este extrem de importanta.

Pentru a intelege mai bine ceea ce vreau sa spun este necesar sa mentionez ca rapoartele profetice biblice sunt confirmate de rapoartele istorice si informative.

Ceea ce unii bagatelizeaza (ma refer la raportul profetic biblic), reprezinta in fapt indicii extrem de importante pentru a intelege care au fost marii actori implicatii in evenimentele majore mondiale si legatura lor cu politica internationala de astazi.

Asa cum veti vedea in fotografiile de mai jos, aceste sculpturi reprezinta patru (4) animale.

Aceste animale sunt simboluri ale celor patru mari imperii care au defilat pe scena mondiala. Atentie insa la cel de-al patrulea animal (fioros) la care dintre cele 10 coarne apare un alt corn. Acest corn reprezinta “Sfantul Scaun”.

Daniel, cap. 7, versetele 1-8.

– Babilonul (leul), – Medo-Persia (urs), – Grecia (pardos), – Roma (fiara cu 10 coarne)

Lupta lui Martin Luther cu Roma papala este reprezentata in aceste sculpturi de catre “fiara cu 10 coarne” si cornul care apare dintre cele 10.

Stiu ca unora li se va parea mai greoi acest articol, dar el apare pentru a va arata ca aparitia “Sfantului Scaun” si a spionajului iezuit nu a fost intamplatoare. Aceasta aparitie a papalitatii care a dominat scena politico-militara-economico-informativa (etc.) in perioada evului mediu a fost prezentata, prin simboluri, cu multe secole inainte de a-si face aparitia.

Astazi, prin intermediul aceluiasi raport profetic biblic, putem descoperii cum Sfantul Scaun si-a recastigat suprematia, cu ajutorul armatei de spionaj iezuit infiltrata in special in conducerea SUA, si cum notiunea de reforma si protestantism a disparut aproape in intregime. Au ramas formele dar fondul a fost distrus de catre spionii iezuiti.

Protestantii de astazi nu mai protesteaza fata de “fiara” care a luptat si lupta pentru distrugerea a ceea ce adusese reforma lui Luther.

Asistam astazi cum drepturile constitutionale sunt aruncate la gunoi, cum drepturile civile si de constiinta sunt incalcate si ne intrebam de cine ?

Manipularea de la 11 septembrie 2001 ne descopera ca aceste aspecte sunt reale dar foarte putini sunt dispusi sa si inteleaga ca la adapostul “razboiului impotriva terorii” se ascunde in fapt planul “Sfantului Scaun” de a distruge tot ceea ce ne-a adus reforma si protestantismul: libertatea si suveranitatea.

http://www.scribd.com/doc/33213530/Teroristii-Secreti

Si ca un supliment la acest material vreau sa va spun ca aproape nimeni nu stie ca pe langa milioanele de morti ale celui de-al doilea razboi mondial, au existat cateva milioane de care nimeni nu-si aminteste…

Aviatia aliata a bombardat masiv nord-estul Germaniei (din greseala !!!), acolo unde se gaseau familii de… protestanti. Daca atacurile aliate nu au reusit sa distruga tot ceea ce reprezenta natiunea protestanta, iezuitii si-au desavarsit opera de exterminare (sau directivele Conciliului de la Trent) prin “donarea” partii de est a Germaniei, Rusiei comuniste. Rusii bolsevici au stiut cum sa puna problema. Conflictul dintre nazism, puterile aliate, est si vest (razboiul rece) erau “opera” spionajului iezuit. Si peste unii, si peste altii, master era marele general iezuit cu HQ-ul la Roma.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Republica_Democrată_Germană

Pentru o intelegere mai clara a raportului profetic, puteti analiza materialele de aici:

http://www.revelatia.ro/docs/wv_rr.html (prelegere video)

http://www.bibleuniverse.com/study-tools/storacles/romanian.aspx

http://www.bibleuniverse.com/study-tools/bible-study-guides/romanian.aspx

Advertisements
This entry was posted in IEZUITI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s